Kaune troleibusas pervažiavo vyriškio galvą (atnaujinta)

Kaune penktadienio vakarą įvyko tragiška nelaimė. R. Kalantos gatvėje, šalia Petrašiūnų žiedo esančioje "Kaustos" visuomeninio transporto stotelėje 59 metų vyriškiui A. K. troleibusas mirtinai traumavo galvą.

Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

2013-03-02 16:00, atnaujinta 2018-03-10 18:19

Nelaimė Kaune įvyko 19 val. 5-ojo maršruto troleibusui sustojus stotelėje, vyriškis bandė įlipti į viešojo transporto priemonę, tačiau atsitrenkęs į vidurines uždarytas duris paslydęs griuvo ir pateko po galiniais troleibuso ratais. Pajudėjęs troleibusas pervažiavo vyriškio galvą, kurį laiką žmogų vilko. Nelaimėlis žuvo vietoje. Pirminiais duomenimis, žmogui galvą sutraiškiusio troleibuso vairuotojas nieko nepajuto, dėl to jis pasišalino iš kraupios nelaimės vietos. 

Medikus telefonu iškvietė kraupią vyro žūtį matę praeiviai. Deja, atvykusi greitosios medicinos pagalbos brigada vyriškiui jau niekuo negalėjo padėti. Medikams atvykus žmogus jau buvo miręs.

„Patirta ypač sunki galvos trauma, kuri nesuderinama su gyvybe“, - lrytas.lt žurnalistui penktadienio vakarą sakė Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnioji gydytoja.

Lrytas.lt žiniomis, po troleibuso ratais tragiškai žuvusio vyro asmenybė iš karto nebuvo nustatyta.

„Vaizdas buvo kraupus, žmogaus galva sutraiškyta, drabužiai išvolioti šlapio sniego košėje. Važiuodamas troleibusas jį dar kurį laiką vilko“, - sakė tragedijos liudininkas.

Duomenų, kad po troleibusu pargriuvęs ir tragiškai žuvęs žmogus buvo neblaivus, kol kas nėra. Atvykę medikai nustatyti galimo girtumo negalėjo, nes žmogus jau buvo miręs. Išvadas pateiks teismo medicinos ekspertai.

Lrytas.lt žiniomis, žuvęs vyras nepanašus į benamį ar asocialų asmenį, su savimi nešėsi krepšelį, jame rastos kelios naujos grožinės knygos.

Gali būti, jog žmogus skubėjo įšokti į duris neuždarantį troleibusą, tačiau neapskaičiavo savo galimybių, slydo ir pateko po ratais. Jau kuris laikas Kaune galioja tvarka, į visuomeninį transportą lipama tik pro priekines duris, tačiau pasitaiko atvejų kai skubantys keleiviai šios taisyklės nepaiso.

Kauno troleibusų parką valdančios bendrovės „Autrolis“ dispečerė kategoriškai atsisakė bendrauti. Vos išgirdusi, jog skambina lrytas.lt žurnalistas, moteris pareiškė neturinti įgaliojimų bendrauti su žiniasklaida.

Žmogui galvą sutraiškiusio ir iš įvykio vietos nuvažiavusio troleibuso vairuotojas, 48 metų K. K. buvo surastas. Jis  buvo sustabdytas už kelių kilometrų. Troleibuso vairuotoją apklausė ikiteisminį tyrimą pradėję Kauno policijos pareigūnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.