Dingusio 14-mečio paieškos: baimė dėl vilkų ir aiškiaregių pagalba

Sustiprintos policijos, medžiotojų ir gyventojų pajėgos jau dvi paras nesėkmingai ieško Rokiškio rajone dingusio keturiolikmečio Modesto Rudžio.

Ieškant dingusio paauglio, klaidus ir pelkėtas miškas Rokiškio rajone bei jo apylinkėse buvo iššniukštinėtas kinologų su šunimis bei medžiotojų.
Ieškant dingusio paauglio, klaidus ir pelkėtas miškas Rokiškio rajone bei jo apylinkėse buvo iššniukštinėtas kinologų su šunimis bei medžiotojų.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 16, 2014, 10:23 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 10:49 AM

Paauglys dingo beveik prieš savaitę. Penktadienio pavakare nedideliame Serapiniškio kaimelyje gyvenantis vaikinas su draugais iš gretimo kaimo išsiruošė pas pažįstamą merginą, tačiau paauglės mama tikina, kad tą naktį jos duktė ir kartu buvusi draugė su jaunuoliais tikrai nesusitiko.

Įtariama, kad nepavykus susitikti su mergina namo grįžtantys paaugliai išsiskyrė ties šia pervaža. Modestui nuo šios vietos iki namų beveik 7 kilometrai. Spėjama, kad visiškoje tamsoje vaikinas galėjo nuklysti nuo pagrindinio kelio.

Vietiniai bijo, kad naktį pamiške grįžtantis vaikinas galėjo tapti alkanų vilkų grobiu. Taip pat keliama versija, kad Modestą galėjo užpulti pro šalį važiavę jaunuoliai.

Ieškant dingusio paauglio, klaidus ir pelkėtas miškas Rokiškio rajone bei jo apylinkėse buvo iššniukštinėtas kinologų su šunimis bei medžiotojų. Vaikino ieškota ir sraigtasparniu, taip pat parasparniais. Paieškose dalyvavę aplinkinių kaimų žmonės jau nebetiki, kad jaunuolis gyvas.

Vietos gyventojai kalba, kad dingęs paauglys dar parašė žinutę merginai, kad yra miške. Dingusiojo artimieji kreipėsi į ekstrasensus, kurie pasiūlė Modesto ieškoti pastatuose, tvartuose.

Pareigūnai teigia, kad jaunuolio paieška bus tęsiama, dar kartą kilti ruošiasi ir parasparnininkai.

Policijos pareigūnai vis dar neatmeta galimybės jaunuolį rasti gyvą ir sveiką, užsibuvusį pas draugus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.