Alytuje – dar vienas moksleivio apsinuodijimas neaiškia medžiaga: medikų pagalbos prireikė penktokei

Trečiadienio popietę vienoje iš Alytaus mokyklų neaiškiomis medžiagomis apsinuodijo nepilnametė. Nukentėjusiajai prireikė medikų pagalbos.

Alytaus mokykloje neaiškiomis medžiagomis pasinuodijo nepilnametė.<br>Lrytas.lt koliažas.
Alytaus mokykloje neaiškiomis medžiagomis pasinuodijo nepilnametė.<br>Lrytas.lt koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 5, 2023, 6:24 PM, atnaujinta Apr 5, 2023, 6:39 PM

Kaip naujienų portalas lrytas.lt sužinojo Alytaus apskrities VPK, apie įvykusią nelaimę mokykloje pareigūnai pranešimą gavo trečiadienio popietę.

Turimais duomenimis, penktokė mokykloje apsinuodijo neaiškios kilmės medžiagomis.

Po įvykusios nelaimės nepilnametė perduota medikams.

Kaip skelbia naujienų portalas Dzūkijos veidas, neoficialiais duomenimis, apsinuodijusios mergaitės klasės mokinio kuprinėje buvo rasta neaiškios kilmės medžiagų, kurios paimtos ištirti. Berniukas mokytis šioje Alytaus mokykloje pradėjo neseniai, esą jis turi elgesio problemų, rašoma naujienų portale.

Tai jau antrasis įvykis per savaitę, kuomet Alytaus mokyklos mokiniai apsinuodija neaiškiomis medžiagomis.

Kaip naujienų portalas lrytas.lt rašė antradienio popietę, pirmadienį ugdymo įstaigos tualete buvo rastas kruvinas trylikametis, galimai apsinuodijęs psichoaktyviosiomis medžiagomis. Alytusplius.lt redakcijai apie incidentą, įvykusį pirmadienio rytą, pranešė šaltinis, kuris pats esą yra sunerimęs dėl neaiškių medžiagų, neretai pilamų į jaunimo tarpe populiarių elektroninių cigarečių skystį. Tiesa, su Alytusplius.lt susisiekęs asmuo patikino, jog apsvaigęs paauglys – vieno žinomo Alytaus politiko sūnus

„Trylikametis mokykloje apsinuodijo iš pat ankstaus pirmadienio ryto. Tualete nukritęs rastas apie 8 valandą. apsuptas išsigandusių klasiokų. Vos pasirodžius vyresniam moksleiviui – visi pabėgo. Tai reiškia, kad kompanija paveipino prieš pamokas. Kažkas, tikėtina, kažkokiais būdais gavo paturbinto skysčio, ir vienam vaikui poveikis buvo baisus. Jis nereagavo į aplinką, negalėjo pražioti burnos ir parodyti, ar krisdamas tualete neišsimušė dantų. Gal vaikas ir nežinojo, kokios bjaurasties užtraukė, tačiau trylikamečiai jau turėtų kritiškiau mąstyti“, – portalui Alytusplius.lt kalbėjo redakcijos šaltinis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.