Kim Jong-unas nužudė dėdę už tai, kad jis tiekė prostitutes jo tėvui?

Šiaurės Korėjos vadovas Kim Jong-unas savo dėdę galėjo nužudyti už jo vaidmenį organizuojant jaunų mergaičių „malonumų brigadą“. Viena iš Jang Song-thaeko užduočių buvo verbuoti jaunas mergaites – kai kurioms jų buvo vos 15, - tuometiniam šalies diktatoriui Kim Jong-ilui, rašo „Daily Mail“.

Kim Jong-unas šlykštėjosi tėvo amoraliais veiksmais, todėl nubaudė savo dėdę už piktnaudžiavimą savo padėtimi.<br>„Reuters“ nuotr.
Kim Jong-unas šlykštėjosi tėvo amoraliais veiksmais, todėl nubaudė savo dėdę už piktnaudžiavimą savo padėtimi.<br>„Reuters“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 15, 2014, 11:57 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 12:38 PM

Pasak buvusio šeimos virėjo, sušių meistro Kenji Fujimoto, 31 metų Kim Jong-unas šlykštėjosi tėvo amoraliais veiksmais, todėl dabar ir nubaudė savo dėdę už piktnaudžiavimą savo padėtimi.

K.Fujimoto teigia, kad Jang Song-thaekas reikalaudavo, jog kandidatės, prieš prisijungdamos prie Kim Jong-ilo „malonumų divizijos“, pirma permiegotų su juo. Šių merginų užduotis buvo dainuoti, šokti ir maudyti lyderį.

Jang Song-thaekas, gruodį sūnėno nubaustas mirties bausme, buvo vedęs Kim Jong-uno tetą Kim Kyong-hui.

„Kim Jong-unas labiausiai nekenčia šitokių dalykų. Jo senelis Kim Il-sungas irgi darė panašius dalykus. Jo tėvas taip pat turėjo daug moterų. Matydamas, kokie jie, jis norėjo įrodyti, kad yra kitoks ir kad išgyvendins tokias praktikas“, - sakė K.Fujimoto.

„Ponas Jang Song-thaekas turėjo ryšių su daugybe moterų, aukščiausiasis vadas Kim Jong-unas jam to neatleido ir todėl nubaudė poną Jang Song-thaeką, savo prižiūrėtoją ir globėją“, - pridūrė jis.

Pasak virėjo, Jang Song-thaekas rengdavo merginų peržiūras. „Jeigu jos buvo dainininkės, turėdavo dainuoti ten iškart. Atskiros peržiūros buvo rengiamos šokėjoms. Žiuri prašydavo jų kilnoti kojas ir panašiai“, - sakė jis.

Bet, kad patektų į peržiūrą, merginos turėdavo praleisti naktį su Jang Song-thaeku, teigė virėjas.

Iki šiol motyvai, kodėl Šiaurės Korėjos lyderis pasiuntė į mirtį savo globėją, buvo apgaubti paslapties.

Japonas K.Fujimoto dirbo Kim šeimai nuo 1989 iki 2001 m.

Jis pasakojo, kad Kim Jong-ilas mėgo valgyti gyvą žuvį, brangius prancūziškus vynus ir brendžius. Viena proga virėjas buvo nusiųstas į Kiniją parvežti McDonald’s mėsainių.

Kai kurie ekspertai abejoja japono virėjo pasakojimu. Bradley K. Martinas, parašęs knygą apie Kim dinastiją, tvirtino, kad iš jo atliktų tyrimų nesiperša jokia išvada, kad Jang Song-thaeko pareiga buvo verbuoti jaunas merginas.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.