Hillary Clinton apsispręs tik metų pabaigoje

Hillary Clinton savo ketinimus dėl dalyvavimo JAV prezidento rinkimuose

Daugiau nuotraukų (1)

BNS, AFP ir lrytas.lt inf.

Jun 9, 2014, 4:09 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 1:11 AM

Tai H.Clinton sakė pradėdama savo naujausių memuarų knygos „Sunkūs sprendimai“ („Hard Choices“) reklamos turą.

„Aš tik noriu ramiai užbaigti šiuos metus, keliauti po šalį, pasirašinėti knygas, rudenį padėti per kadencijos vidurio rinkimus, o tada giliai įkvėpti ir kažkaip įvertinti savo pliusus ir minusus dėl to, ką galvosiu – ir ko negalvosiu – priimdama sprendimą“, – sakė ji.

Vis dėlto, nepaisant jos aptakių pasisakymų, daugelis šią savaitę pradedamą H.Clinton knygos reklaminį turą laiko neoficialia laukiamo žygio į Baltuosius rūmus pradžia.

H.Clinton knyga, išleidžiama birželio 10 dieną, daugelio yra laikoma galimybe jai perkurti ir perkalibruoti savo įvaizdį prieš 2016 metų rinkimų kampaniją.

66 metų H.Clinton, kuri 2008 metais kovoje dėl Demokratų partijos kandidato vardo pralaimėjo dabartiniam prezidentui Barackui Obamai, galvoja apie galimybes antrą kartą siekti prezidento posto.

Kaip jau tapo jos stiliumi, H.Clinton miglotai kalba apie savo politinius planus, stengdamasi neatmesti ir nepatvirtinti galimybės jai siekti prezidento posto.

Tuo tarpu sekmadienį paskelbti „ABC News“ ir „The Washington Post“ apklausos rezultatai rodo, kad demokratai ją remia: 69 proc. demokratų ir demokratus palaikyti linkstančių nepriklausomų respondentų parėmė H.Clinton kaip partijos kandidatę į prezidentus.

H.Clinton pozicijos geros ir platesnėje JAV visuomenės grupėje: 67 proc. amerikiečių laiko ją stipria lydere, 60 proc. sako, kad ji yra garbinga ir verta pasitikėjimo, o 59 proc. sakė, kad ji turi naujų idėjų šalies ateičiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.