Vokietijoje susidūrė privatus lėktuvas ir naikintuvas

Vokietijos policija pranešė, kad po susidūrimo su naikintuvu sudužo kariuomenės užsakomasis lėktuvas, praneša AP.

Kariuomenės atstovas patvirtino, kad teritorijoje operacijoje dalyvavo du naikintuvai „Eurofighter“.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Kariuomenės atstovas patvirtino, kad teritorijoje operacijoje dalyvavo du naikintuvai „Eurofighter“.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jun 23, 2014, 8:04 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 1:54 PM

Pasak policijos atstovės Biancos Scheer Sauerlando regione, Šiaurės Reino-Vestfalijos žemėje, privatus lėktuvas „Learjet“, kuriuo skrido du žmonės, susidūrė su naikintuvu „Eurofighter“ pirmadienio popietę netoli Elpės miesto.

B.Scheer nurodė, kad „Learjet“ orlaivyje buvusių dviejų žmonių likimas ir tapatybės nežinomos. Atstovė sakė, kad lėktuvas buvo užsakytas Vokietijos kariuomenės, tačiau kol kas daugiau informacijos nepateikiama.

Kariuomenės atstovas Joergas Langeras patvirtino, kad teritorijoje operacijoje dalyvavo du naikintuvai „Eurofighter“ ir kad įvyko „kontaktas“ su „Learjet“ lėktuvu. Jis informavo, kad naikintuvai nutūpė saugiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.