Rusijos pilietis G. Depardieu Briuselyje pasirodė nusitašęs

Skandalais, iššaukiančiais pasisakymais ir artima draugyste su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu pagarsėjęs prancūzų kino aktorius Gerardas Depardieu ir toliau siautėja. Šį kartą 65 metų kino legenda Briuselyje, Belgijoje, ant scenos pasirodė visiškai nusitašęs, skelbia „Daily Mail“.

Rusijos pilietis G.Depardieu Briuselyje pasirodė visiškai neblaivus.<br>Reuters nuotr.
Rusijos pilietis G.Depardieu Briuselyje pasirodė visiškai neblaivus.<br>Reuters nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 2, 2014, 1:10 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 3:45 AM

Pirmojo pasaulinio karo aukoms surengtame minėjime-koncerte pasirodęs G.Depardieu jau iškart sukėlė organizatoriams abejones dėl savo blaivumo. Bet tikras šokas jų laukė prancūzui užsiropštus ant scenos. Prancūzų poetės ir dainininkės, išgyvenusios Holokaustą, eiles turėjęs skaityti skandalistas neapvertė liežuvio.

14 vyno butelių per dieną išgeriantis (ar bent jau taip teigiantis) G.Depardieu pradėjo mosikuoti rankomis, laidyti nešvankius juokelius ir tiesiog rėkauti nesąmones. Kai kurie salėje buvę žiūrovai pasipiktinę stebėjo aktoriaus siautėjimą, kai kurie tokį keistą performansą palydėjo plojimais ir juoku.

Renginys, kuriame buvo pagerbtas ir tragiškai žuvęs G.Depardieu sūnus Guillaume'as, buvo visiškai sugadintas girto siautulio. „Nuo pirmų akimirkų buvo aišku, kad jis girtas. Užlipęs ant scenos vos sugebėjo atrasti žodžius pasisveikinimui“, - pasakojo vienas iš renginio dalyvių.

„Tada jis ėmė skaityti poeziją iš paruošto teksto, bet tą pačią eilutę perskaitė tris kartus ir metė. Perėjo prie Belgijos politikos aptarinėjimo. Tada metė ir tai. Galiausiai pradėjo klausinėti, kuriame puslapyje jis nustojo skaityti“, - pasipiktinimą liejo renginį stebėję žmonės.

Pailsęs nuo girtų kalbų G.Depardieu paprašė kėdės. Pusvalandį trukusį performansą nutraukė publika, pradėjusi socialiniuose tinkluose skelbti žinutes apie skandalingą renginio eigą ir siaubingą visiškai nusitašiusio aktoriaus būklę.

2013 metais Rusijos pilietybę priėmęs aktorius jau buvo viešai prisipažinęs, kad negali gerti kaip normalus žmogus. „Per dieną išgeriu ir 12, ir 13, kartais net 14 butelių vyno ir beveik nepasigeriu“, - liejo apmaudą G.Depardieu. Tiesa, renginio Briuselyje dalyvių tai neguodžia.

V.Putino draugu tapęs aktorius jau buvo pakliuvęs į nemalonią situaciją praėjusiais metais, kai „Air France“ skrydis buvo atšauktas dėl jo elgesio lėktuve. Neblaivus G.Depardieu lėktuvui pajudėjus link pakilimo tako puolė veržtis į tualetą ir reikalavo, kad jam būtų leidžiama ten tupėti pakilimo metu.

Dar anksčiau Rusijoje tikru herojumi tapęs aktorius paskelbė, kad jaunystėje nevengdavo homoseksualių santykių ir už juos imdavo pinigus. „Žinodavau, kad galiu patenkinti homoseksualus“, - išdidžiai prisiminė aktorius, glebesčiavęsis su V.Putinu ir Čečėnijos lyderiu Ramzanu Kadyrovu.

Parengė Paulius Gritėnas 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.