Dėl Rusijos prezidento dingimo kaltas gerai žinomas virusas?

Jau savaitę netyla kalbos dėl Rusijos prezidento Vladimiro Putino buvimo vietos, mat šalies lyderis vis nesirodo viešumoje. Naujausia versija, neva paaiškinanti Kremliaus šeimininko dingimą yra paprasta – sveikata mėgstantis pasigirti V. Putinas susirgo.

V. Putinas mėgsta girtis puikia sveikata, tačiau dabar Rusijos prezidentą į ligos patalą esą paguldė gripas.<br>AFP nuotr.
V. Putinas mėgsta girtis puikia sveikata, tačiau dabar Rusijos prezidentą į ligos patalą esą paguldė gripas.<br>AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 15, 2015, 4:15 PM, atnaujinta Jan 9, 2018, 10:34 PM

Rusijos prezidento atstovas Dmitrijus Peskovas toliau įkyriai atsisako atskleisti informaciją apie prezidento buvimo vietą, nors Rusijoje ir pasaulyje jau kurį laiką skalndo gandai, kad V.Putinas galbūt yra nušalintas nuo valdžios, dėl kurios esą vyksta kova.

Televizijos kanalui „Dožd“ D.Peskovas nekomentavo ir pasirodžiusios informacijos, kad V.Putinas neva serga gripu. „Dožd“ šaltinių teigimu V.Putiną į ligos patalą paguldė įprastas gripo virusas. Šiuo metu Rusijos prezidentas neva yra oficialioje rezidencijoje prie Valdajaus ežero.

Pirmadienį suplanuotas V.Putino susitikimas su Kirgizijos prezidentu, jis kol kas nėra atšauktas, tačiau tinklaraštininkas Rustiomas Adagamovas socialiniame tinkle „Twitter" tikino, kad žurnalistų akreditacijos į šį susitikimą atšauktos.

Rusijoje ir pasaulyje jau kurį laiką verda diskusijos, kad V.Putinas yra nušalintas nuo valdžios, laikomas slaptoje vietoje arba atvirkščiai – yra sveikas ir gyvas ir šiuo metu slapčia vieši Šveicarijoje, kur jo meilužė Alina Kabajeva jam esą pagimdė vaiką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar jau aiškūs „Eurovizijos“ favoritai?