Indijoje susidūrus autobusui ir autorikšai žuvo mažiausiai 27 žmonės

Vakarų Indijoje dideliu greičiu lėkusiam autobusui susidūrus su autorikša žuvo mažiausiai 27 žmonės, dar dešimtys buvo sužeista, trečiadienį pranešė policijas.

 ​Vakarų Indijoje dideliu greičiu lėkusiam autobusui susidūrus su autorikša žuvo mažiausiai 27 žmonės, dar dešimtys buvo sužeista, trečiadienį pranešė policijas.<br>AP/Scanpix nuotr.
 ​Vakarų Indijoje dideliu greičiu lėkusiam autobusui susidūrus su autorikša žuvo mažiausiai 27 žmonės, dar dešimtys buvo sužeista, trečiadienį pranešė policijas.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 29, 2020, 10:10 AM, atnaujinta Jan 29, 2020, 10:11 AM

Per antradienio vakare Maharaštros valstijoje įvykusį incidentą abi transporto priemonės po susidūrimo nulėkė į betonuotą pakelės vandens kolektorių.

Gelbėtojai ištraukė mažiausiai 33 sužeistus keleivius ir nuvežė juos į ligoninę, sakė aukšto rango policijos pareigūnas Vasudevas Desale.

Naujienų agentūra „Press Trust of India“ (PTI) nurodė, kad tarp žuvusiųjų yra septynmetė mergaitė.

Premjeras Narendra Modi išreiškė užuojautą dėl šių aukų ir palinkėjo sužeistiesiems greitai pasveikti.

Indijoje dažnai pasitaiko žmonių gyvybių nusinešančių autobusų avarijų. Šalies keliuose kasmet žūva apie 150 tūkst. žmonių. Daugiausiai avarijų įvyksta dėl neatsargaus vairavimo, blogos kelių būklės ir perpildytų transporto priemonių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.