Kremliaus atstovas išrašytas iš ligoninės, kur buvo gydomas nuo koronavirusinės infekcijos

2020 m. gegužės 26 d. 16:28
Kremliaus atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas grįžta prie darbų po hospitalizacijos vienoje Maskvos ligoninėje dėl koronavirusinės infekcijos COVID-19.
Daugiau nuotraukų (10)
Iš ligoninės pirmadienį išėjęs D. Peskovas padėkojo ligoninės darbuotojams ir pažadėjo laikytis saviizoliacijos, dirbdamas iš namų.
52 metų D. Peskovas į ligoninę buvo paguldytas prieš dvi savaites, tyrimais jam patvirtinus koronavirusinę infekciją. Vėliau jam buvo diagnozuotas abiejų plaučių uždegimas. Jis buvo jau penktas aukšto rango Rusijos pareigūnas, kuriam buvo diagnozuota COVID-19.
Rusijos premjeras Michailas Mišustinas gegužės 30 dieną pranešė apie jam patvirtintą koronavirusinę infekciją, kuri buvo nustatyta dar trims kabineto nariams.
Apie D. Peskovo hospitalizavimą buvo pranešta praėjus dienai po to, kai Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas pranešė, kad koronavirusinės infekcijos protrūkis silpsta ir pradėjo švelninti karantino priemones.
Rusijoje iki antradienio užregistruota per 360 tūkst. užsikrėtimo koronavirusu atvejų. Tai trečias didžiausias skaičius pasaulyje. Mirties nuo COVID-19 atvejų Rusijoje užregistruota 3 800.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.