JAV numušė dar vieną danguje esantį neatpažintą objektą

JAV kariuomenė sekmadienio popietę virš Hurono ežero numušė dar vieną aukštai virš jūros lygio esantį objektą, pranešė CNN.

 Numuštas objektas danguje.<br> AP/Scanpix nuotr.
 Numuštas objektas danguje.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 12, 2023, 11:17 PM

Jau trečią dieną iš eilės virš Šiaurės Amerikos oro erdvės numušamas neatpažintas objektas. Šeštadienį nenustatytas objektas buvo numuštas virš Šiaurės Kanados. Penktadienį nenustatytą objektą Aliaskos oro erdvėje numušė JAV naikintuvas F-22.

Praėjusį savaitgalį prie Pietų Karolinos krantų F-22 numušė įtariamą Kinijos stebėjimo balioną.

Anksčiau sekmadienį Mičigano demokratų atstovė Elissa Slotkin tviteryje parašė, kad sulaukė skambučio iš Gynybos departamento, kuriame teigiama, jog JAV kariuomenė „itin atidžiai stebi“ virš Hurono ežero esantį objektą.

„Ką tik sulaukiau skambučio iš @DeptofDefense – mūsų kariuomenė itin atidžiai stebi objektą virš Hurono ežero“, – sekmadienį tviteryje rašė E. Slotkin. „Artimiausiomis dienomis sužinosime daugiau apie tai, kas tai buvo, bet kol kas galite būti tikri, kad visos šalys jį stebėjo lazeriu nuo tos akimirkos, kai jis kirto mūsų vandenis.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.