JAV kanalai: N. Haley Vermonte įveikė D. Trumpą

Remiantis JAV kanalų prognozėmis, mažai šansų laimėti rinkimuose turinti respublikonų kandidatė Nikki Haley pasiekė pergalę superantradienį Vermonte vykusiuose šios partijos pirminiuose rinkimuose, atimdama iš Donaldo Trumpo galimybę laimėti „sausai“.

D. Trumpas.<br>Getty Images/Scanpix nuotr.
D. Trumpas.<br>Getty Images/Scanpix nuotr.
 Nikki Haley.<br>EPA-ELTA nuotr.
 Nikki Haley.<br>EPA-ELTA nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 6, 2024, 6:22 AM, atnaujinta Mar 6, 2024, 6:30 AM

N. Haley savaitgalį rinkimus laimėjo ir Vašingtone, tačiau vis dar smarkiai atsilieka nuo D. Trumpo ir yra raginama pasitraukti iš rinkimų kovos, kurios laimėtojas lapkritį vyksiančiuose prezidento rinkimuose susigrums su demokratų kandidatu Joe Bidenu.

Po superantradienį pasiektų pergalių, D. Trumpas džiaugėsi „nuostabiu vakaru“

Donaldas Trumpas šventė triuškinamą pergalę antradienį įvykusiuose respublikonų partijos pirminiuose rinkimuose, po kurios jis dar labiau priartėjo prie to, kad taptų savo partijos kandidatu artėjančiuose prezidento rinkimuose, o jų rezultatus pavadino „nuostabiu vakaru“.

„Ši diena ne šiaip sau vadinama superantradieniu“, – jo dvare Floridoje susirinkusiai miniai sakė D. Trumpas. „Tai didis įvykis. Visi man sako – tiek ekspertai, tiek visi kiti, – kad nieko panašaus nėra buvę, kad nieko tokio įtikinamo jie nėra matę.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.