Kremlius: J. Navalnaja prarado ryšį su tėvyne

Kremlius pirmadienį sumenkino opozicijos protestus per savaitgalį vykusius Rusijos prezidento rinkimus, kuriuos triuškinamai laimėjęs pasiskelbė Vladimiras Putinas, ir pareiškė, kad mirusio opozicijos lyderio našlė Julija Navalnaja „atitrūko nuo tėvynės“ ir prarado savo rusiškas „šaknis“.

J. Navalnaja kreipėsi į Europos Parlamentą.<br>EPA-ELTA nuotr.
J. Navalnaja kreipėsi į Europos Parlamentą.<br>EPA-ELTA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-03-18 13:18, atnaujinta 2024-03-21 15:59

„Yra daug žmonių, kurie visiškai atitrūko nuo tėvynės, – žurnalistams pasakojo Kremliaus atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas. – Julija Navalnaja, kurią jūs paminėjote, priklauso šiai grupei žmonių, kurie praranda savo šaknis, praranda ryšį su tėvyne, praranda supratimą apie tėvynę.“

Kremlius pirmadienį taip pat džiaugėsi V. Putino perrinkimu ir teigė, kad tai rodo masinį pritarimą „jo keliui“ Rusijoje.

„Išskirtinai puikus dabartinio prezidento V. Putino rezultatas ir iškalbingiausias mūsų šalies žmonių paramos savo prezidentui ir susitelkimo aplink jo kelią patvirtinimas“, – tikino D. Peskovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.