Nelaimė su laiminga pabaiga JAV: susidūrė lėktuvas ir mašina

Neįtikėtinai laimingai šeštadienį baigėsi incidentas viename iš Jungtinių Amerikos Valstijų greitkelių, kuomet avariniu būdu priverstas leistas nedidelio lėktuvo pilotas susidūrė su važiuojančiu automobiliu.

Arlingtono policijos departamentas teigia, kad incidentas baigėsi neįtikėtinai laimingai.<br>Arlingtono policijos departamento nuotr.
Arlingtono policijos departamentas teigia, kad incidentas baigėsi neįtikėtinai laimingai.<br>Arlingtono policijos departamento nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 29, 2014, 11:32 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 9:49 AM

Kaip socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė Teksaso valstijoje esančio Arlingtono policijos departamentas, incidentas įvyko ant nuvažiavimo iš 287-ojo greitkelio, besidriekiančio per visą valstiją nuo Meksikos įlankos ir iškeliaujančio į Oklahomą. Nuvažiavimas iš greitkelio, kur įvyko incidentas, veda į 374 tūkst. gyventojų turintį Arlingtono miestą.

Amerikos masteliais, tai nėra didelis miestas, jis laikomas penkiasdešimtuoju sąraše, kurio viršuje puikuojasi Niujorkas.

Kaip pranešė Arlintono policija, nedidelio vienmotorio lėktuvėlio „Cessna“ pilotas šeštadienį buvo priverstas leistis avariniu būdu. Per nusileidimą jis susidūrė su keliu važiavusiu automobiliu.

„Automobilio vairuotojui labai pasisekė, jis patyrė tik nežymių sužalojimų. Dalis lėktuvo sparno tiesiog įstrigo jo priekiniame stikle“, - pranešė Arlingtono policija.

Tuo tarpu lėktuvo pilotas per incidentą nenukentėjo.

Lėktuvui susidūrus su automobiliu nuvažiavimas iš greitkelio buvo kuriam laikui uždarytas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.