Reakcija į raketų sistemą Maskvoje: skubiai į Kremlių sanitarus

Prie Sovietų armijos teatro Maskvos centre pastatyta zenitinių raketų sistema S-300, praneša portalas obozrevatel.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 11, 2014, 9:44 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 11:04 AM

Socialiniuose tinkluose bendraujantys žmonės svarsto, kad karinė technika atvaryta, švenčiant Rusijos Federacijos strateginės paskirties raketinės kariuomenės įkūrimo 55-ąsias metines, kurios Rusijoje minimos gruodžio 17 dieną.

Kaip socialiniame tinkle „Facebook“ praneša Olga Efa, tai ne pirmoji jėgos demonstravimo akcija Rusijos sostinėje.

„Kada pas mus Odincove gruodžio 3 dieną atvežė ir pastatė miesto viduryje „Topol-M“(modernizuota tarpžemyninė balistinė raketa – red.) šalia kraštotyros muziejaus, buvo galima pamanyti, kad tai, suprask, paminklas. Nors, žinoma, keistas... Dabar paaiškėja, kad Maskvoje, prie Sovietų armijos teatro, pastatė raketų sistemą S-300.

Paskutinė Puilos paranojos stadija ar jis iš tiesų rengiasi smogti branduolinį smūgį ir gintis nuo atsakomybės? Barvycha, kaip ten pas jus? Iskanderių (raketų kompleksų „Iskander“- red.) aplink nepristatė? Žmonės, kas čia vyksta?“ – rašo Olga Efa.

Zosia Sinickaja rašo: „Esu tikra, kad maskvėnai išdidžiai numirs už RF, Putiną ir sakralinę Rusijos misiją“. Parengė Leonas Grybauskas

O štai kaip į pastatytas raketas reaguoja kiti Rusijos žmonės:

„Koks šaunuolis Putinas, kaip jis gina savo liaudį! Pastatė ne pas save Kremliuje ar Rubliovkoje, o paprastiems maskviečiams!“

„Čekistiška baimė. Gruodžio 3 į Odincovą užvežė „Topol-M“ alkanų režimo vergų maištui malšinti“. „Reikėjo pastatyti „Topol-M“ šalia cirko...“

„Skubiai į Kremlių sanitarus...“

„Brent nukrito baksu. Greitai mažiau $68 už barelį. Į Odincovą skubiai atvežė „Topol-M“, kad numuštų spekuliacinę kainą“.

Borislav Bereza. „Ar kas nors man gali paaiškinti, kas ten Maskvabade vyksta? Artinasi JAV trečiasis kosminis oro laivynas? Virš Caricyno, Altufjevo ar Sokolnikų pastebėtos skraidančios lėkštės?...

Ar yra eteryje maskviečių? Ar nepasakytumėte, kam prie Rusijos armijos teatro pastatė kompleksą S-300? Aš suprasčiau, jeigu tai būtų padaryta Mariupolyje ar Charkove, ten Orda prie slenksčio, bet čia gi Maskvos centras? Ką šaudysim? Binderovcai pasiuntė strateginius bombonešius ar „visatos užkariautojui“ kaukštelėjo naujas paranojos priepuolis? O pats ar spėjo bunkeryje pasislėpti...?

Paaiškinkite, prašau, situaciją – pasaulis yra suglumęs, o psichiatrai tiesiog panikuoja...“

Yuri Hertford juokauja“ „Nusiraminkit! Tai aš išsinuomojau raketų kompleksą „Topol“. Tiesa, aš prašiau fiurerio išnuomoti man povandeninį laivą. Man pasakė, kad jis išnuomotas iki kovo 8-osios AntarktidaNaš (mūsųAntarktida – aliuzija į Arkties savinimąsi – red.) gyventojams. Man skyrė „Topol“, leisime naujametinius saliutus iš Maskvos!:)“.

Viktoras Sinielnikas reziumuoja: „Kažkam botoksas daro poveikį išvaizdai, kažkam – smegenims“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.