„Stiliaus nakties” svečiams – saldainiai su valgomomis samanomis ir auksu

Vienas „Virtuvės mitų griovėjų“, Alfas Ivanauskas, žiniasklaidai

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 6, 2012, 4:37 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 10:10 PM

Praėjusią savaitę „Stiliaus nakties“ renginio svečiams buvo išdalinti ypatingi kvietimai, pavadinti „Priešnuodžiu nuo beskonybės“. Daug dėmesio ir pagyrų susilaukusį valgomąjį kvietimą taip pat kūrė „Virtuvės mitų griovėjai“.

„Džiaugiamės, kad praėjusią savaitę mūsų sukurtas renginio kvietimas visiems sukėlė geras emocijas ir priešnuodžiai nuo beskonybės suveikė“, - šypsosi Alfas. Šiandien ypatingo „priešnuodžio“ kūrėjai atskleidžia, iš ko buvo pagamintas tas visus sužavėjęs desertas: rankų darbo saldainio įdaras buvo sukurtas iš lazdyno riešutų, migdolų, aukso dulkių, apelsininio likerio, konjako ir juodo bei pieniško šokolado.

Alfas išduoda paslaptį, kuo ypatingi bus pagrindiniam „Stiliaus nakties“ renginiui ruošiami saldainiai, kurių bus galima paragauti jau šią naktį: „Ruošiame šokoladinius saldainius prie šampano – gardintus tikro aukso plokštelėmis, dviejų skonių valgomomis samanomis ir skirtingais įdarais, kurių gamyboje panaudojome egzotiškus vaisius, žaliąją arbatą, šokoladą ir rečiausius pasaulyje riešutus.“

Virtuvės mitų griovėjai tikisi, kad pats saldainių pateikimas taip pat daugeliui sukels gardžių emocijų ir sugriaus tradicinės saldainių dėžės mitą. Alfas pasakoja, kad jau kitą savaitę „Stiliaus nakties“ renginyje debiutavę „Virtuvės mitų griovėjų“ saldainių rinkiniai keliaus į Paryžiuje vykstantį privatų vakarėlį. „Ir džiausiuosi, ir bijau, o labiausiai - jaudinuosi dėl savo lagamino turinio, nes neaišku, kaip sureaguos apsauga, jį pamačiusi“- sakė Alfas. Pirmieji Prancūzijai paruošto lagamino turinį išvys ir turės galimybę paragauti būtent „Stiliaus nakties“ kviestiniai svečiai.

Jau šį vakarą pagrindiniame „Stiliaus nakties“ renginyje, autentiškame „Pirklių klubo“ pastate bus pristatytos naujausios rudens sezono kolekcijos. Renginio svečiai išvys Juozo Statkevičiaus specialiai „Audimui“ kurtą moterišką sportinę liniją „Black & White“, moterims skirtas itališko stiliaus „Stefanel“ bei rafinuoto prekės ženklo „Karen Millen“ kolekcijas. Vyrų akį džiugins solidaus vyriškos mados prekinio ženklo „Suit Supply“ naujausia kolekcija. Pirmą kartą ant „Stiliaus nakties“ podiumo bus pristatyta prabangi vaikiška kolekcija, kurią mados mylėtojams paruošė parduotuvių tinklas vaikams „Kotryna“.

Šiandien „Stiliaus nakties“ šventė vyks visame mieste: į renginį įsitraukė daugybė dalyvių, kurie stilingiems naktinėtojams siūlys staigmenas, naujų kolekcijų pristatymus, susitikimus su dizaineriais ir neeilines nuolaidas. Parduotuvės, butikai, grožio salonai, įtraukti į „Stiliaus nakties“ programą, dirbs iki pat išnaktų.

Bilietus į „Stiliaus nakties“ sezono kolekcijų pristatymo renginį galima įsigyti „Tiketoje“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.