„Mano valgymo ypatumus pirmiausia pakeitė pažintis su Karina, kuri maistui skiria daug dėmesio. Ji gamina sveiką ir skanų maistą, dažnai drąsiai naudodama išskirtinius produktus”, – žmonos kulinarinius sugebėjimus gyrė S. Skambinas.
Vyro skonį išlavino ir kelionės. Ypač jam įsiminė per kelionę po Viduržemio jūros šalis ragauti patiekalai.
Kartu su trejais metais jaunesne Karina Krysko-Skambine šokėjas mėgavosi jūrų gėrybėmis, sultingais egzotiškais vaisiais ir įvairiai paruoštomis vynuoginėmis sraigėmis.
„Iki tol sraigių nebuvau ragavęs. Man patiko jų skonis ir ypač padažai, kurie sraigėms kaskart suteikė naują skonį”, – tvirtino S.Skambinas.
Vyras ateityje neatsisakytų paragauti pasaulyje itin brangiu delikatesu laikomų sraigių kiaušinių, dar vadinamų ikrais.