Verslininkas G. Strolys negali gyventi be itališkos virtuvės

Audinių karaliumi vadinamą bendrovės „Šilko tekstilė” savininką verslininką Gintautą Strolį (37 m.) ne mažiau nei itališka mada žavi šios šalies maistas. Todėl iš kelionių po Italiją kaunietis parsiveža ne tik išskirtinių audinių ar idėjų, bet ir šūsnį receptų.

Daugiau nuotraukų (1)

"Stilius"

Dec 10, 2012, 2:49 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 6:00 PM

„Neįmanoma atsistebėti, kokias įmantrias ir išradingas, tačiau labai elegantiškas mados tendencijas siūlo šios šalies dizaineriai. Ne mažiau keri tai, kaip virtuoziškai italai moka paruošti maistą ir išradingai prie kiekvieno valgio derina vyną”, – pasakojo G.Strolys.

Dažnai į Italiją verslo reikalais vykstantis lietuvis mėgaujasi ne vien valgiais iš Viduržemio jūros gėrybių. Jam ypač patiko sardiniškas brandintas sūris su vabzdžių lervomis ir florentietiška pūdyta jautienos nugarinė. Šie patiekalai Italijoje žinomi nuo etruskų laikų ir laikomi ypatingais delikatesais.

Iš Italijos G.Strolys nuolat parsiveža įvairių prieskoninių žolelių, aukštos kokybės balzaminio ir vyno acto, padažų, alyvuogių aliejaus.

Pagal itališkus receptus jis mėgsta ruošti karpačą, jautienos kepsnius su brangiais pagardais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.