Svetingiausias Vilniaus baras pirmadienį atšventė 3 metų gimtadienį

Neseniai praplėtęs ir triukšmingai atvėręs naujas erdves, baras „California“ atšventė dar vieną reikšmingą įvykį – 3 metų gimtadienį. Šį vakarą geriausiais gėrimais ir šviežutėlėmis austrėmis vaišinosi kviestiniai svečiai ir nuolatiniai baro lankytojai.

Baro „California“ savininkas Olegas Vasinas (dešinėje).<br>V. Balkūnas
Baro „California“ savininkas Olegas Vasinas (dešinėje).<br>V. Balkūnas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 18, 2012, 10:27 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 1:49 PM

Savo istorijos pradžioje vynine turėjęs tapti baras jau antrus metus iš eilės išrinktas svetingiausiu baru Vilniaus mieste. „California“ sutalpina ne tik visus norinčius čia pasilinksminti, bet ir daugiausia pilstomo vyno rūšių visame mieste. Dėl to barą pamėgo daugybė gerus gėrimus ir linksmybes mėgstančių žmonių.

Gruodžio 17 d. gimtadienį atšventęs ir ketvirtus metus pradėjęs eiti baras lepina ir gurmanišką skonį turinčius svečius: čia visada galima rasti šviežių austrių. Kadaise numatytą tapas valgiaraštį ilgainiui papildė daug rimtesnių patiekalų: ispaniški ir amerikietiški, nuo šonkauliukų iki jautienos didkepsnių. Gimtadienio dieną svečiai buvo vaišinami būtent šviežiomis austrėmis, kurias pamėgę dauguma garsaus baro lankytojų.

Jaukiu baru virtusi vyninė savaitgaliais dirba iki paryčių, todėl tai yra puiki pasilinksminimų vieta, kuomet daugelis likusių barų sostinėje jau būna užsidarę. 3-iasis „California“ gimtadienis dar kartą įrodė, kad net pirmadienio vakarai čia nenuobodūs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.