Žiemos žūklės šventėje „Mindūnai 2013”, kuri vyks vasario 9-ąją, I.Rimydienė vėl stos prie didžiausio puodo, kuriame kunkuliuos žuvienė. Čia vyks žuvienės virimo konkursas.
Mindūnuose (Molėtų r.) nėra žmogaus, kuris nemokėtų žvejoti. I.Rimydienė pradėjo žvejoti nuo ketverių, kai tėvas plaukdavo su ja žūklauti.
Pomėgį gaminti valgį paveldėjo ir moters sūnus Tomas Rimydis.
Išdarinėjus šviežius pūgžlius ir ešerius galima nenuskusti jų žvynų.
Iš pradžių verdamas nuoviras. Perkošus nuovirą į puodą sudedamos bulvės, morkos, salierai, įberiama prieskonių – čiobrelių, krapų, petražolių, laurų lapų, pipirų.
Kiekviena šeimininkė ruošia žuvienę kitaip. Paslapčių turi Mindūnų bendruomenės pirmininkė I.Rimydienė.
Į išvirtą sriubą moteris įdeda sviesto, įpila grietinėlės ar grietinės, šliūkšteli kelis šaukštus degtinės.