Apkepta mocarelos užtepėlė (receptas)

TV3 laidos „Virtuvės mitų griovėjai“ Alfas Ivanauskas, Martynas Praškevičius ir Ali Gadžijevas portalo lrytas.lt skaitytojams siūlo apkeptos mocarelos užtepėlę.

Apkepta mocarelos užtepėlė.
Apkepta mocarelos užtepėlė.
Daugiau nuotraukų (1)

"Lietuvos rytas"

Apr 6, 2013, 3:56 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 5:59 PM

Apkepta mocarelos užtepėlė

4 porcijoms reikės:

■ 2—3 rutuliukų mocarelos,

■ 150 g saulėje džiovintų pomidorų,

■ 2 šakelių šviežių mėtų,

■ žiupsnelio juodųjų pipirų.

Sūrį supjaustykite kubeliais, pomidorus pasmulkinkite. Sudėkite į kepimo indą ir kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 10 min. Pabarstykite pipirais, paskaninkite plėšytais mėtų lapeliais arba šviežiais bazilikais.

Užtepėlę galite pagardinti česnakais.

Valgykite su skrudinto prancūziško batono riekelėmis.

Lietuviai kulinarai nusprendė turguje nusipirkti gyvatę ir patys iš jos paruošti patiekalą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.