Virtuvės virtuozas E. Lapinskas mamos dienai siūlo specialus receptus

Artėjančios Motinos dienos proga „Lietuvos ryto” TV pristato kulinarijos laidų ciklą „Siurprizas mamai”, kurį žiūrint galima sužinoti daug patiekalų receptų.

Šią savaitę E. Lapinskas "Kulinarijos studijoje" moko gaminti įvairius patiekalus.<br>R. Danisevičius
Šią savaitę E. Lapinskas "Kulinarijos studijoje" moko gaminti įvairius patiekalus.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

"Lietuvos rytas"

Apr 30, 2013, 11:54 AM, atnaujinta Mar 7, 2018, 12:29 PM

Laidoje restorano „Time” vyriausiasis virėjas Egidijus Lapinskas (37 m.) pademonstruos, kaip pagal geriausius jo receptus pasiruošti gardžių patiekalų, kurių paprastai skanaujama nebent aukšto lygio restoranuose.

Kaip lengvai nulupti pomidorą ir kam apskritai jį reikia lupti? Kaip pasiruošti kvapų šviežių bazilikų padažą? Kokį skonį patiekalui suteikia juodųjų alyvuogių trupiniai?

Į šiuos klausimus atsakys patyręs kulinaras. O prieš laidą siūlome pasiruošti produktų, kurių prireiks salotoms: mocarelos, pomidorą, alyvuogių, šviežių bazilikų, česnako, šaltai spausto alyvuogių aliejaus ir ko nors patiekalo papuošti.

Beje, žiūrovai turėtų atkreipti dėmesį, kokią mocarelą naudoja E.Lapinskas.

Laidos „Siurprizas mamai” taip pat bus rodomos rytoj ir poryt.

„Lietuvos ryto” TV, 18.20 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.