Laidoje restorano „Time” vyriausiasis virėjas Egidijus Lapinskas (37 m.) pademonstruos, kaip pagal geriausius jo receptus pasiruošti gardžių patiekalų, kurių paprastai skanaujama nebent aukšto lygio restoranuose.
Kaip lengvai nulupti pomidorą ir kam apskritai jį reikia lupti? Kaip pasiruošti kvapų šviežių bazilikų padažą? Kokį skonį patiekalui suteikia juodųjų alyvuogių trupiniai?
Į šiuos klausimus atsakys patyręs kulinaras. O prieš laidą siūlome pasiruošti produktų, kurių prireiks salotoms: mocarelos, pomidorą, alyvuogių, šviežių bazilikų, česnako, šaltai spausto alyvuogių aliejaus ir ko nors patiekalo papuošti.
Beje, žiūrovai turėtų atkreipti dėmesį, kokią mocarelą naudoja E.Lapinskas.
Laidos „Siurprizas mamai” taip pat bus rodomos rytoj ir poryt.
„Lietuvos ryto” TV, 18.20 val.