Patarimai, kaip pasigaminti salotas iš garšvų, dilgėlių ir kiaulpienių (receptas)

Kiaulpienių salotos

Šiuo metu geriausia ruošti salotas iš pievos augalų.<br>M. Patašius
Šiuo metu geriausia ruošti salotas iš pievos augalų.<br>M. Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

Kęstutis Petkūnas

May 7, 2013, 2:03 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 3:16 AM

Kiaulpienių salotos

300 g kiaulpienių lapų;

3 kiaušinių;

2 skiltelės česnako;

Grietinės;

Druskos.

Nuplautus jaunus kiaulpienių lapus susmulkinkite, sudėkite į dubenį. Supjaustykite virtus kiaušinius, smulkiai sutarkuokite česnako skilteles ir sudėkite ant kiaulpienių. Pagardinkite grietine, druska ir viską išmaišykite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.