Kulinarinį „stebuklą“ pristatę virtuvės mitų griovėjai išvyksta užkariauti Italijos

Septynias tonas sveriantis kulinarinis stebuklas. Taip buvo pristatytas naujasis virtuvės mitų griovėjų kūrinys – originalių maisto idėjų ir netikėtų receptų kupinas žurnalas „Vasara pagal virtuvės mitų griovėjus“. Po šiuo įspūdingu skaičiumi slepiasi šmaikšti koduotė: vieno žurnalo svoris – 700 gramų, o visas tiražas sveria 7 tonas. „Norėjome jus nustebinti“, – juokėsi vienas iš „griovėjų“ Alfas Ivanauskas.

Renginio akimirka.<br>D. Umbrasas
Renginio akimirka.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Jun 3, 2013, 10:26 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 10:59 PM

Daugiau nei 150 puslapių autorinių vasariškų patiekalų receptų siūlantys kulinarai Ali Gadžijevas, Martynas Praškevičius ir A. Ivanauskas kokybiško maisto mėgėjams siūlė nebijoti eksperimentuoti ir išbandyti specialiai šiltajam sezonui sukurtus patiekalus.

Pasveikinti talentingų virtuvės šefų atvyko būrys bičiulių, tarp kurių buvo galima sutikti nemažai pramogų pasaulio atstovų.

Neeilinis žurnalo pristatymas tarsi pats už save kalbėjo, kad jo turinys žada nustebinti net ir patyrusius virtuvės meistrus. Iš dangaus nusileidęs radiobangomis valdomas sraigtasparnis naująjį numerį atskraidino tiesiai į kulinaro Alfo rankas. „Štai toks mūsų skanėstas. Tikiuosi kiekvienas rasite ten ką nors sau“, – pristatydamas pirmąjį numerį kalbėjo A. Ivanauskas.

Virtuvės šefai nusprendė pradžiuginti susirinkusius svečius ir kiekvieną jų ne tik pavaišino gardžiais užkandžiais, bet ir padovanojo po naująjį numerį. Daugelis įvertino žurnalo privalumus: subtilus dizainas, seilę varvinti verčiančios nuotraukos ir gumelė, naudojama kaip knygos skirtukas.

Ieškantys išskirtinių idėjų galės išbandyti ant laužo kepto maisto receptus, patiekalus vaikams, skubantiems. Čia taip pat pateikiama kulinarinės šefų kelionės po Vietnamą akimirka.

Dar viena virtuvės mitų griovėjų staigmena tapo žinia apie tai, kad šefai jau kitą dieną po vakarėlio mėnesiui kels sparnus į Italiją. „Nusprendėme sugriauti mitus Italijoje ir parodyti, kad picos gali būti gaminamos kitaip“, – juokėsi A. Ivanauskas.

Patys kulinarai šią kelionę vadina savotišku iššūkiu, tačiau tikisi, jog mėnuo šiltuose kraštuose neprailgs, o priešingai – kažko išmokys ir įkvėps naujiems darbams ir idėjoms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.