Kavos puodelyje japonas iš pieno putos kuria įspūdingas figūras

Vieni mėgsta tradicinę juodą kavą, antri neįsivaizduoja dienos be puodelio espreso, dar kiti kavą prilygina desertui ir gardina ją ne tik pieno puta, bet ir įvairiais sirupais, šokoladu ar cinamonu, rašo businessinsider.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 8, 2013, 2:45 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 6:23 PM

Vieną populiariausių kavos rūšių pasaulyje – latės kavą – jau spėjo pamėgti daugelis. Tačiau kol vieni mėgaujasi pienišku skoniu, baristai suka galvas, kaip nustebinti savo klientus. Japonas Kazuki Yamamoto iš latės putos daro netikėčiausius piešinius. Akį traukiančios erdvinės figūros labiau primena ne valgomą daiktą, o meno kūrinius. Šuniukas, žirafa, iš vieno į kitą puodelį lipantis katinas, japoniški anime personažai – tai tik dalis to, ką kuria Kazuki.

26-erių vaikinas baristu dirba jau šešerius metus. Lakia fantazija pasižymintis kavos gaminimo meistras dėl savo originalių idėjų jau spėjo sulaukti ir visuomenės susidomėjimo. Šiuo metu socialiniame tinkle „Twitter“ jis turi daugiau nei 100 tūkst. sekėjų. Pamatę jo paruoštą kavą daugelis aikčioja netekę žado.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.