Makaronus N. Dixon gamina iš saldžios tešlos, kečupo įspūdį kuriantį padažą keičia aviečių uogiene. Daugelis sūrių patiekalų iš tikrųjų yra tiesiog gardūs saldėsiai. Pikantiškus patiekalus kurianti mergina nuolat ieško originalių sprendimų. Drauge su savo vaikinu ji pradėjo savo verslą ir įkūrė atskirą parduotuvėlę „Foodie Cakes“. Savitu požiūriu išsiskirianti pora sulaukia vis daugiau užsakymų ir prašymų sukurti įdomius patiekalus.
Kulinarinis šedevras: iš torto pagaminti sušiai, spagečiai ir dešrainiai
Dešrainiai, mėsainiai, skrudintos bulvytės, keptos pupelės, kiaušinienė ar sušiai – tai tik dalis daugelio pamėgtų maisto produktų, kuriuos talentinga kepėja Nikki Dixon kuria iš... saldumynų. Naują požiūrį į maistą kurianti kulinarė nusprendė paeksperimentuoti virtuvėje ir pabandė apgauti gero skonio mėgėjus, rašo dailymail.co.uk.
Daugiau nuotraukų (1)