Restorane padavėjus pakeitė skraidantys padėklai

Londone įsikūręs maisto restoranas YO! savo klientus stebina ne tik gardžiais patiekalais, bet ir neįprastu aptarnavimu. Daugelio pamėgtus sušius, mėsainius ir kitus užkandžius padavėjai čia atneša ant ypatingų padėklų. Tiksliau net neatneša, o atskraidina tiesiogine to žodžio prasme, rašo newsfeed.time.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 12, 2013, 8:07 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 2:42 PM

Akivaizdu, kad naujosios technologijos po truputį užkariauja pasaulį, tačiau tai, kad maistas pats atskrenda į lėkštę, kol kas dar nėra įprasta.

Restoranas įdomus tuo, kad nusprendę jame pavalgyti klientai aptarnaujami nuotoliniu būdu. Priėmęs užsakymą padavėjas klientų paprašo luktelėti. Galiausiai prie staliuko atskrenda maisto pilnas padėklas, kurį planšete valdo netoliese stovintis restorano darbuotojas. Kiekvienas padėklas turi kelis specialius skyrius, iš kurių užkandžiai ir gėrimai skrisdami neiškrenta.

Toks originalus aptarnavimas restorano lankytojams kelia geras emocijas. Norėdami pašmaikštauti padavėjai kartais žaismingai erzina klientus, neleisdami jiems pačiupti užsakyto maisto. Įdomu ir tai, kad padėklas užkoduotas taip, kad tuomet, kai nuo jo paimamas maistas, jis grįžta atgal į virtuvę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.