Pramogų pasaulio atstovai ragavo vasariškus užkandžius

Vasarą daugeliui norisi gardžių, tačiau gaivių ir skrandžio neapsunkinančių užkandžių. Sezoniniai vaisiai ir daržovės, traškūs duonos patiekalai - tokie užkandžiai geriausiai tinka šiltuoju vasaros sezonu.

Renginio akimirka.<br>D. Umbrasas
Renginio akimirka.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 13, 2013, 9:42 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 1:44 PM

Prancūziškos virtuvės patiekalus propaguojančio sostinės restorano „Le Gout“ virtuvės šefas Modestas Kučinskas susirinkusiems svečiams pristatė specialų vasaros valgiaraštį. Prancūziškos duonos skrebučiai su žaliųjų alyvuogių ir riešutų užtepėlėmis, duonos lazdelės su saulėje džiovintais pomidorais, įvairūs sūriai, riešutai, vytintos mėsos rinkinys su marinuotais svogūnėliais – tokius ir panašius patiekalus galėjo paragauti restorano lankytojai.

Paragauti virtuvės šefo patiekalų atvyko ne vienas skonio gurmanas, tarp jų - ir pramogų pasaulio atstovai. Įvertinti vasaros meniu atvyko buvęs televizijos laidų vedėjas Gediminas Jaunius, atlikėja Julija Jegoriva, Vilniaus mažojo teatro direktorė Greta Cholina, kino kritikė Lolita Sutkaitienė ir daugelis kitų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.