Morkų suktinukai su varške ir krienais

Kulinarijos tinklaraštininkų vakarėlio receptai: šį kartą portalo lrytas.lt skaitytojams siūlome morkų suktinukus su varške ir krienais.

Morkų suktinukai su varške ir krienais.<br>J. Mižutavičiūtė
Morkų suktinukai su varške ir krienais.<br>J. Mižutavičiūtė
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 17, 2013, 2:54 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 11:00 AM

Morkų suktinukai su varške ir krienais

24-26 ritinėliams

4 vidutinės morkos

180 g riebios varškės (15 proc. ar daugiau)

1,5 šaukšto krienų (ar mažiau, jei krienai šviežiai tarkuoti)

1 šaukštas smulkintų petražolių

1 arb. šaukštelis susmulkintų krapų

druskos

Morkas mandolina/ bulvių skustuku supjaustykite itin plonomis juostelėmis. Varškę ir krienus sutrinkite rankiniu trintuvu, įberkite druskos, smulkiai supjaustytus žalumynus. Varškės mišinį užtepkite ant morkų juostelių ir juosteles susukite į ritinėlius, juos perverkite dantų krapštuku.

Skanaus!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.