Jums reikės
• 1 kilogramo morkų; • 150 gramų svogūnų; • 2,5 stiklinės vištienos sultinio; • 2 šaukštų sviesto; • 1,5 šaukšto kmynų; • 1 šaukšto medaus; • 1 šaukšto citrinos sulčių; • pusės stiklinės jogurto; • žiupsnelio druskos.
Kaip gaminti?
Didesniame puode ištirpdykite sviestą. Kol sviestas tirps, supjaustykite svogūnus bei morkas. Šiuos ingredientus sudėkite į puodą ir pakepinkite 2 minutes ant vidutinės ugnies. Į puodą taip pat supilkite jau pagamintą sultinuką ir troškinkite, kol daržovės taps minkštos. Kmynus tuo kepkite keptuvėje. Visą puodo turinį sudėkite į indą ir sutrinkite trintuvu. Pagardinkite medumi, citrinos sultimis, pipirais bei druska.
Sriubą patiekite paskaninę ją jogurtu ir kmynais bei mėgaukitės sveiku bei gardžiu patiekalu!