Nuotakos košmaras - šlykštus vestuvinis tortas

Dauguma nuotakų nori, kad jų vestuvinis tortas būtų baltas, kelių aukštų, dekoruotas rožinės spalvos rožėmis ir nėrinių raštais.

Dešinėje nuotraukoje matyti, kaip tortas turėjo atrodyti, o kairėje, kokį tortą gavo nuotaka, kai jį užsakė.<br>eBay nuotr.
Dešinėje nuotraukoje matyti, kaip tortas turėjo atrodyti, o kairėje, kokį tortą gavo nuotaka, kai jį užsakė.<br>eBay nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 14, 2013, 1:41 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 11:00 PM

Tačiau viena nuotaka nusprendė būti originali ir užsisakė neįprastai atrodantį vestuvių tortą. Jis išties toks ir buvo, galbūt net labiau neįprastas, negu nuotaka tikėjosi.

Nortumberlande gyvenanti Celia susižavėjo internete pamačiusi juodu glajumi aptepto ir mažomis rožytėmis papuošto triaukščio torto, kurio sluoksniai priminė automobilių padangas, nuotrauką. Nusprendusi, kad tai - idealus tortas jos vestuvėms, nuotaka jį užsisakė. Tiesa, tai, ką gavo, nė iš tolo nepriminė pirkinio, kurį tikėjosi gauti.

Tortas, kurį nuotaka išvydo tik savo vestuvių dieną, buvo visiškai kreivas, linkstantis į vieną pusę. Jo sluoksnius sudariusios „padangos“ buvo gumbuotos, o glajus - neskanių pilkos ir violetinės spalvų.

Ties torto sluoksnių sudūrimais buvo nemokšiškai uždėti juodi kaspinai, o kraštus turėjusių puošti rožių nesimatė - jos tiesiog nukrito.

Šio negrabiai pagaminto torto vestuvių svečiai taip ir neparagavo. Nuotaka nusprendė jį parduoti interneto aukcione eBay, kur tortą ir užsisakė.

Aprašydama prekę Celia parašė: „Yra keletas defektų, nes kepėjas buvo nepatyręs. Neprapjautas. Kartu su tortu veltui atiduodama ir daugybė baisių keksiukų. Tortas be papuošimų. Dizainas paprastas. Labai sunkus“.

Šalia torto pardavėja pridėjo ir nuotrauką, kaip jis išties turėjo atrodyti.

Baisųjį tortą eBAy aukcione Celia siūlė pirkti už 99 pensus.

Nepaisant šlykščios išvaizdos, tortą norėjo įsigyti net vienuolika žmonių. Tačiau, nepaisant susidomėjimo, Celia suskubo aukcioną nutraukti.

Gal būti, kad ji pasielgė todėl, kad vienas tortų kepėjas jai pasiūlė torto nepardavinėti dėl grėsmės žmonių, kurie jį paragautų sveikatai ir saugumui.

Kepėjas siūlė verčiau mėginti iš nevykusio kepėjo susigrąžinti pinigus už netinkamai iškepto torto.

„Esu išties šokiruotas dėl šio torto. Tai - blogiausia, ką esu matęs. Tikiuosi, torto gamintojas daugiau nebeprekiauja savo gaminiais. Deja, dabar yra tiek daug, taip vadinamų „tortų kepėjų“, kurie beveik arba išvis neturi patirties juos gaminant, ką mes ir matome“, - rašė su Celia susiekęs kepėjas.

Celia sakė, kad išties nė nemanė, kad kas nors jos vestuvinį tortą pirks. Esą į aukcioną juo nuotrauką įdėjo tik juokais.

Jaunavedžiai ketina siekti, kad vestuvinį tortą jiems kepęs žmogus nebegamintų tortų ir nesistengtų apgauti kitų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.