Naivius vyrus į meilės pinkles vilioja maisto gurmanė-barakuda

Tam, kad kiekvieną vakarą mėgautumėtės įspūdingais kulinarijos virtuozų patiekalais ir ragautumėte subrandintą vyną, visai nebūtina turėti storą, stambiomis kupiūromis prikimštą piniginę – užtenka gero plano, šiek tiek sėkmės ir, žinoma, dailaus veidelio.

Naivius vyrus į meilės pinkles vilioja maisto gurmanė–barakuda.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Naivius vyrus į meilės pinkles vilioja maisto gurmanė–barakuda.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-04 13:49, atnaujinta 2018-02-20 15:10

23-ejų Erin Wotherspoon – sunkiai besiverčianti aktorė, kurios kišenėje dažnai švilpauja vėjai, tačiau tai šviesiaplaukei gražuolei toli gražu ne kliūtis kas vakarą lankytis brangiausiuose Toronto restoranuose. Tiesa, mokėti už sočią vakarienę ji taip pat neketina – skaniai pavalgyti mėgstančios kanadietės sąskaitas kasdien apmoka vis naujas turtuolis.

Mėsainiai ir bulvytės? Nieku gyvu! Gurmanė Erin į tokį maistą nė nežvilgčioja, mat šis jai – per prastas. Šviesiaplaukės taikinys – patys brangiausi patiekalai prabangiuose restoranuose, o kad patektų į juos, Erin pasitelkia savo žavesį ir ieško tinkamų kandidatų prašmatniam pasimatymui.

Savo aukų Erin tyko pažinčių portaluose, dažnai pasinaudodama išgalvotu vardu. Vargšai nelaimėliai nė nenutuokia, kad būsimasis pasimatymas – pirmas ir paskutinis, o mergina – toli gražu ne iš kukliųjų. Aktorė netgi turi paskyrą išskirtinai tik žydų tautybės žmonių pažinčių portale. „Atsiversti į judaizmą dėl skanaus maisto? Kodėl gi ne!“ – teigia viskam pasiryžusi Erin.

„Turiu gražų veidą ir ganėtinai ilgą pageidavimų sąrašą. Pati neišgaliu įgyvendinti savo norų, štai todėl leidžiu mano troškimus finansuoti kitiems žmonėms. Mano svajonė – kasdien maistu mėgautis geriausiuose restoranuose ir už tai nemokėti nė cento“, – štai taip savo tinklaraštyje, kuriame aprašo kiekvieną pasimatymą ir išpeikia nieko nenutuokiančius vyrukus, prisistato Erin.

Taip, tinklaraštyje ji išties pasakoja apie savo „aukas“, kurie dažniausiai toli gražu neprimena žurnalo viršelių gražuolių. Tačiau nėra nieko, ko mergina nepadarytų dėl dieviškai skanaus elnienos kepsnio, žąsų kepenėlių pašteto ar savo mėgiamiausių krevečių.

Nenuostabu, kad tinklaraščio skaitytojai ypač skeptiškai žiūri į merginos gyvenimo būdą – šioji barakuda į šuns dienas viešai išdeda kone kiekvieną pasimatymo dalyvį, taip geranoriškai pasiryžusį apmokėti stulbinančią sąskaitą restorane. Tačiau pati Erin, panašu, turėtų sunerimti, mat jau ne vienas komentatorius išreiškė norą nusivesti merginą į restoraną, užsakyti pačius brangiausius patiekalus, sočiai pavakarieniauti, o tuomet – tiesiog papustyti padus, kad šioji apmokėtų visą sąskaitą ir pasijustų taip, kaip jaučiasi jos „vienadieniai vaikinai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką rodo Lietuvoje vykstančios karinės pratybos?