Iš proto dėl mėsainių einantis vyriškis savo namuose įkūrė muziejų

57-erių Harry Sperlui mėsainis – ne šiaip sau gardus greito maisto užkandinių koziris, o tikrų tikriausias Amerikos popkultūros atstovas, nusipelnęs šventyklos! „Jų skonis – puikus, jų išvaizda – viliojanti, o ir šiaip mėsainiai – Jungtinių Amerikos Valstijų ikona!“, – paaiškina H.Sperlas. Tai – pagrindinė priežastis, dėl kurios pastaruosius 23 metus šis mėsainių fanatikas nepaliaujamai pildo savo paties namuose įkurtą mėsainių muziejų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 12, 2013, 11:26 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 10:39 AM

Jau netrukus pensininku tapsiantis Haris savo namuose turi mėsainio formos telefoną, lempą, kuri atrodo kaip sūrainis ir net rankų darbo „mėsaininę“ lovą su mažomis mėsainiukų pagalvėmis. Jei pamanėte, kad tuo sąrašas ir baigėsi – labai klystate. Muziejuje yra ir mėsainių rašto kilimai, laikrodžiai, paveikslai, padėklai, magnetukai, įvairios skulptūrėlės – kitaip sakant, kone visi daiktai Hario namuose turi garsiojo sumuštinuko pavidalą.

Didžiausiu pasiekimu Haris laiko savo Harley Davidson motociklą, kuris, veikiausiai nenustebsite, irgi yra mėsainio formos, štai ratai atrodo lyg svogūnai, o ant rankenų pamauti netikri agurkėliai.

Nepaisant to, kad gimė Vokietijoje, H.Sperlas jaučiasi esąs tikras amerikietis ir tiesiog dievina greito maisto šalį: „Myliu orą, saulę, paplūdimius, vandenyną, amerikietišką gyvenimo būdą – aš tiesiog dievinu Ameriką! O ir pačius mėsainius, jei galėtų, Haris šlamštų nesustodamas. Deja, vyriškis turi rimtų problemų su cholesterolio kiekiu organizme ir negali sau leisti nesveiku maistu mėgautis itin dažnai. Nepaisant to, Haris retsykiai vis dėlto „sugriešija“ ir skrandį pamalonina savo didžiausia meile – sūrainiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?
Gyvai
Gyvai: Silvester Belt išlydėjimas į „Euroviziją“