Dabar 32 metų moteris nusprendė dar tapti ir rašytoja – susikūrė tinklaraštį, kuriame dalijasi savo išmintimi, dienos akimirkomis ir receptais.
Tad dalijamės ir mes Ivankos siūloma penktadienio vakariene.
Reikės:
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
1 svogūno
1 česnako
4 puodelių vištienos sultinio
1 puodelio vandens
1 didelio brokolio
Pusė puodelio greitai paruošiamų avižų
Gaminame:
Įkaitiname keptuvę su aliejumi, sumetame supjaustytą svogūną bei česnaką ir penkias minutes pakepame.
Į įkaitintą puodą dedame pakepintus svogūnus, česnakus. Įdedame brokolį, supilame vandenį, avižas bei sultinį. Pagardiname druska ir pipirais.
Verdame 20-30 minučių, kol brokoliai suminkštės.
Sutriname masę trintuve.