Ir pavalgyti, ir šviežio alaus išgerti - į slaptų J.Valančiūno vestuvių restoraną

Kaimo turizmo sodyboje „Karpynė“ nuo šiol – dar vienas restoranas, kuriame galima paragauti garsiosios Matjes silkės. Šis restoranas išsiskiria ir tuo, kad jame yra ir alaus darykla. Tad čia galima paskanauti ką tik pagaminto „Karpynės draugų“ alaus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 15, 2013, 12:06 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 8:46 AM

„Išmokom neblogai ruošti lašišą, dabar tikimės pavaišinti ir puikiu alumi“, – kalbėjo „Karpynės“ savininkas Jordanas Kenstavičius.

Kaimo turizmo sodybą verslininkas pradėjo kurti prieš keturiolika metų. Tuomet nemažai žmonių sukiojo pirštą į smilkinį sakydami, kad tuomet apleistoje žemėje vargu ar pavyks ką sukurti. Tačiau dabar J.Kenstavičius tiki, kad būtent vieta yra šios kaimo turizmo sodybos sėkmės paslaptis. Raseinių rajone esanti sodyba – pusiaukelėje tarp Vilniaus ir Klaipėdos, todėl ją dažnai lanko į pajūrį ir iš jo keliaujantys žmonės.

„Iš pradžių norėjome sukurti pramogą žvejams. Tuo metu, kai pradėjome kurti „Karpynę“, laukiausi pirmagimio. Pagalvojau, o ką čia veikti moterims? Taip bendromis pastangomis gimė šis pramogų ir laisvalaikio kompleksas“, – pasakojo „Karpynės“ savininkė Viktorija Kenstavičienė.

Bene pirmieji naujajame „Karpynės“ restorane puotavo krepšininko Jono Valančiūno vestuvių svečiai. Rugsėjo pabaigoje krepšininkas su savo išrinktąja Egle Ačaite vestuvių puotą iškėlė būtent šiame „Karpynės“ restorane.

Tačiau oficialiai šis restoranas atidarytas tik dabar. Ketvirtadienį čia rinkosi „Karpynės“ ištikimiausi klientai bei draugai, o penktadienį vyks atidarymas su grupe „Pop Ladies“ ir dainininku Donatu Montvydu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.