Kalėdų seneliui kostiumą kuria dizainerė, o barzdą jis parsisiunčia iš užsienio

Jau septynerius metus Kalėdų senelio vaidmenį įvairiuose renginiuose atliekantis profesionalus renginių režisierius Gintaras Vidmantas ypatingą dėmesį skiria savo išvaizdai. Gintaras sako, jog Kalėdų senelio apranga turi būti nepriekaištinga, kitaip gali nukentėti bendras šventinis įvaizdis.

Anot Gintaro, Kalėdų seneliui neužtenka užsimesti „kažką raudono“ ir eiti pas vaikus bei suaugusius.<br>Organizatorių nuotr.
Anot Gintaro, Kalėdų seneliui neužtenka užsimesti „kažką raudono“ ir eiti pas vaikus bei suaugusius.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 5, 2013, 1:31 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 11:26 PM

Gintaras niekuomet nėra pirkęs pigių, iš prastų medžiagų pasiūtų kalėdinių kostiumų, kurie pardavinėjami kiekviename prekybos centre. Vyras savo Kalėdinio senelio aprangą siūdinasi individualiai, o kostiumo modelį sukuria dizainerė.

Kostiumas yra pasiūtas specialiai man, pagal mano išmatavimus ir iš labai kokybiško audinio. Prie jo priderinta kepurė bei pirštinės. Netgi batus aviu specialius, o įspūdingą barzdą parsisiunčiau iš užsienio“, - pasakoja G.Vidmantas.

Visa Kalėdų senelio apranga yra suderinta. Tie patys kalėdiniai motyvai puošia paltą, kepurę, batus, netgi batus bei dovanų maišą. „Kalėdos yra didelė šventė, o Kalėdų senelis – bene pats svarbiausias simbolis, todėl jis turi atrodyti itin šventiškai ir puošniai“, - įsitikinęs Kalėdų senelio vaidmenį atliekantis vyras.

Anot Gintaro, Kalėdų seneliui neužtenka užsimesti „kažką raudono“ ir eiti pas vaikus bei suaugusius. „Suglamžyti paltai iš poliesterio ir barzdos iš pakulų tikrai nėra pats geriausias Kalėdų senelio aprangos variantas. Tai nekelia pasitikėjimo ir nekuria šventinės nuotaikos“, - kritikos prastam stiliui neslėpė G.Vidmantas.

Kalėdų simbolį įkūnijantis vyras savo aprangą atnaujina kiekvienais metais. „Kalėdų senelis į namus atneša Kalėdų dvasią. Jis turi atrodyti taip, kad nei vaikams, nei suaugusiems nekiltų klausimas „ar jis tikras“, - šypsojosi jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.