Kalėdinę dainą pristatantis atlikėjas E.Lubys: „Naujųjų metų aš nė nešvenčiu“

Dainininkas Edgaras Lubys prieš Kalėdas savo archyvuose rado prieš porą metų įrašytą dainą, kurią jau ir pats buvo primiršęs. „Savo laiku ja su mažai kuo dalinausi, dabar nusprendžiau parodyti visiems, kam įdomu išgirsti“, - sako kūrinį „Kalėdos (Turi patikėti)“ pristatantis 30-metis atlikėjas.

„Svarbiausia šių švenčių laikotarpiu – šeima. Nesikeičia tradicija kasmet per Kalėdas važiuoti į Klaipėdą aplankyti tėvų", - pasakojo E.Lubys.<br>T.Kaunecko nuotr.
„Svarbiausia šių švenčių laikotarpiu – šeima. Nesikeičia tradicija kasmet per Kalėdas važiuoti į Klaipėdą aplankyti tėvų", - pasakojo E.Lubys.<br>T.Kaunecko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Dec 11, 2013, 3:10 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 9:15 PM

Šįmet naująjį savo muzikinį projektą „Feral“ pristatęs, anksčiau Amberlife'o slapyvardžiu žinomas dainininkas ir kūrėjas pasakoja, kad kalėdinė daina buvo sukurta „tarpiniu laikotarpiu“ tarp dviejų jo karjeros etapų.

„Paprasta daina, tikiuosi, patiks. Kalėdos visada gerai nuteikia. Man svarbiausia šių švenčių laikotarpiu – šeima. Nesikeičia tradicija kasmet per Kalėdas važiuoti į Klaipėdą aplankyti tėvų.

Šįmet važiuosime jau trise – su žmona Živile ir šįmet gimusia dukrele Frida. Neslėpsiu – tapus tėvu, Kalėdos tampa dar svarbesnė šventė.

Seniai laikausi nuostatos per Kalėdas nekoncertuoti. Dainuoti per Naujuosius tenka, tikriausiai taip bus ir šiais metais. Todėl Naujųjų metų su žmona nė nešvenčiame – gerų metų vienas kitam palinkime per Kalėdas“, - sakė dainininkas.

E.Lubio daina „Kalėdos (Turi patikėti)“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.