Jautienos tartaras su žolelėmis ir majonezu (receptas)

„Kulinarijos studijos" virtuvės šefas Ossama Charafeddine su portalo lrytas.lt skaitytojais šį kartą dalinasi jautienos tartaro su žolelėmis ir majonezu receptu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 7, 2014, 3:25 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 8:47 PM

Jautienos tartaras su žolelėmis ir majonezu (receptas)

1 porcijai reikės:

jautienos išpjova 60g;

pora lašų tabasco padažo;

pusė arbatinio šaukštelio dijon garstyčių;

druska, pipirai

2 karnišonai

2 riekelės raudonojo svogūno

1 saulėje džiovintas pomidoras

1 arbatinis šaukštas majonezo

1 putpelės kiaušinis

3 ančiuvių filė

balzamiko acto kremas

Pusė šaukštelio raudonųjų ikrų

Šakelė frisse salotų.

Gaminame:

Mėsą sukapojame smulkiai ir sumaišome su tabasco, garstyčiomis, druska, pipirais. Karnišonus supjaustome plonomis juostelėmis, saulėje džiovintą pomidorą – juostelėmis, nupjauname lukšto viršų nuo putpelės kiaušinio.

Lėkštėje piešiame balzamiko kremu, per vidurį dedame tartarą, ant viršaus majonezą, ikrus ir papuošiame salotos lapu, aplink sudėliojame paruoštus ingredientus.

Skanaus!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.