Keptas ožkų pieno sūris su aviečių ir raudonojo vyno padažu (receptas)

„Kulinarijos studijos" virtuvės šefas Ossama Charafeddine su portalo lrytas.lt skaitytojais šį kartą dalinasi kepto ožkos sūrio, patiekiamo su aviečių ir raudonojo vyno padažu, receptu. Šis lengvas ir pikantiškas užkandis puikiai tiks savaitgalio popietei.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 10, 2014, 8:54 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 5:50 PM

1 porcijai reikės:

130 g pelėsinio ožkos sūrio

4 šaukštų miltų

2 kiaušinių trynių

4 šaukštų džiūvėsėlių

100 ml raudono sauso vyno

3  šaukštų aviečių uogienės

Gaminame:

Sūrį pamirkykite trynių plakinyje, apvoliokite miltuose, džiūvėsėliuose ir apkepkite iš visų pusių gerai įkaitintoje keptuvėje.

Dar 8 minutes pakepkite sūrį orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių.

Paruoškite padažą: keptuvėje ar puode nugarinkite vyną,  dėkite uogienę ir virkite, kol sutirštės.

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2022 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.