Lietuviai renkasi „Daumantų“ pagardų gamintojų kečupą

Vertindami kainos ir kokybės santykį lietuviai pirmenybę atiduoda „Daumantų“ prekės ženklo kečupui. Tokį pirkėjų pasirinkimą atskleidė šveicarų organizacijos ICERTIAS (International Certification Association) iniciatyva pirmą kartą Lietuvoje atliktas tarptautinio projekto „Best Buy Award“ tyrimas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 23, 2014, 4:34 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 4:35 AM

Šveicarų kompanijos atliktame tyrime, kuris vyko 2013 metų spalį, „Daumantų“ pagardų gamintojams daugiausia balsų už geriausią kainos ir kokybės santykį buvo atiduota kečupo kategorijoje. „Daumantų“ kečupai gaminami pagal originalias receptūras iš saulėje sunokusių ir kruopščiai atrinktų pomidorų. Produktų gamyboje nenaudojamos genetiškai modifikuotos daržovės. Skirtingų rūšių kečupu gardinami unikaliais įmonės technologo –daugiau kaip 600 originalių padažų kūrėjo –Algio Kairio pritaikytais ir suderintais prieskonių mišiniais.

Aromatingas ir tirštas „Daumantų“ kečupas puikiai tinka ant laužo keptiems šašlykams, kepsniam ir dešrelėms gardinti. Tai puikus pagardas picai, mėsainiams, gruzdintoms bulvytėms bei įvairiems šaltiesiems užkandžiams.

Kečupas pilstomas ne tik į originalios formos 500 g stiklo indus, bet ir į patogius naudoti plastiko buteliukus bei plastikinius trisluoksnius maišelius. Lengvas kečupo pakuotes labai patogu naudoti poilsiaujant gamtoje.

UAB „Daumantai LT“ kečupą gamina nuo 1996 metų. Šiuo metu „Daumantų“ pagardų gamintojai gamina 11 pavadinimų kečupą, kurį išpilsto į daugiau kaip 20 skirtingos taros indelių.

Metų pradžioje nepriklausomų ekspertų atliktas auditas „Daumantų“ pagardų gamintojams 8 kartą suteikė aukštą – A lygio tarptautinės „British Retail Consortium (BRC) Global Standard for Food Safety“ versijos standarto pažymėjimą. Maisto pramonės sektoriuje dirbančioms bendrovėms šis sertifikatas patvirtina, kad įmonėje vykstantys procesai užtikrina visų gamybos grandžių ir technologinių procesų kontrolę bei priežiūrą. Sertifikatus turinčios bendrovės Lietuvoje ir užsienyje yra vertinamos kaip patikimi ir skaidrūs maisto produktų tiekėjai.

Šveicarijos organizacijos ICERTIAS atliktoje apklausoje dalyvavo 1200 respondentų. Visi apklaustieji yra Lietuvos Respublikos piliečiai, sulaukę 15 metų amžiaus ar vyresni. Tyrimas atliktas naudojantis organizacijos ICERTIAS internetiniu klausimynu ir pasitelkus internetinių apklausų bei CAWI-DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness) metodą.

Be „Daumantų“, lietuviai taip pat palankiai vertina ir prekės ženklų „Dvaro“, „Karūna“ ir „Švyturys“ produkciją. Šiuos prekės ženklus lietuviai laiko geriausiais optimalaus kainos ir kokybės santykio pavyzdžiais Lietuvos rinkoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?