Humoristui V.Cololo rytais kavą atstoja klevų sula

Humoristui Vitalijui Cololo energijos rytais suteikia trintų uogų ir vaisių kokteiliai. Vyras jų iškart išgeria net dvi stiklines.

Sveikuoliškam gyvenimo būdui prijaučiantis V.Cololo rytais sau plaka šaldytų uogų, jogurto ir ispaninio šalavijo sėklų kokteilį arba ruošia ryžių pudingą.<br>TV3 nuotr.
Sveikuoliškam gyvenimo būdui prijaučiantis V.Cololo rytais sau plaka šaldytų uogų, jogurto ir ispaninio šalavijo sėklų kokteilį arba ruošia ryžių pudingą.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ligita Valonytė

Mar 2, 2014, 8:43 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 7:25 PM

Televizijos projekte dalyvaujantis ir žiūrovus ne tik šmaikštumu, bet ir šuoliais baseine nuo tramplino džiuginantis V.Cololo pasidalijo pusryčiams skirto kokteilio receptu.

“Imu saują šaldytų bruknių, saują – mėlynių, apelsiną, kelias riekeles ananaso. Viską užpilu jogurtu arba obuolių sultimis, įberiu chia sėklų ir išplaku plaktuvu. Jo išgėrus jau po pusvalandžio galiu eiti treniruotis”, - apie miško uogų ir vaisių kokteilio su daug įvairių vitaminų turinčiomis chia, dar vadinamo ispaniniu šalaviju, sėklomis paruošimą pasakojo sveikuoliškam gyvenimo būdui prijaučiantis V.Cololo.

Humoristas patikino, kad išgėrus tokio kokteilio jam kaipmat padidėja organizmo tonusas ir iki pietų nesinori valgyti.

Jeigu ryte nėra treniruočių baseine, V.Cololo mėgsta save palepinti ryžiais.

“Garuose verdu ryžius ir prieš baigdamas virti įmušu kiaušinį, išmaišau. Išeina savotiškas pudingas. Jį pagardinu tailandietiškais prieskoniais, žolelėmis. Tokie pusryčiai man – idealūs”, - patikino pirmiau mankštą atliekantis, o tik po to prie stalo pusryčiauti sėdantis V.Cololo.

Sulieknėjęs humoristas pusryčiams neretai valgo pusriebę varškę, užpiltą natūraliu jogurtu. Skanėstą Vitalijus pagardina mamos virta juodųjų serbentų uogiene.

Humoristas nėra arbatos ar kavos mėgėjas: “Ar gerčiau kavą, arbatą, vandenį, neskiriu tų gėrimų skonio – man “vienodai”. Rytais geriu šviežias klevų sultis, kurios jau atsirado gamtoje. Druskininkuose išgręžiau klevą, o kai būnu Vilniuje, perku klevų sultis ūkininkų turguje. Šios sultys ir skanios, ir gerai išvalo visus vidurius”.

V.Cololo neabejoja, kad norint paruošti gardžius pusryčius reikia tik netingėti. “Apsimetame, kad neturime laiko, bet tereikia tik pajudėti: išsigręžti klevą ar beržą, nusipirkti šaldytų uogų, vaisių, kruopų ir pusryčiai bus išskirtiniai. Aš netingiu tuo pasirūpinti, nes mėgstu skaniai pavalgyti”.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.