Rokiškio sūris „Grand“ įvertintas aukso medaliu

Pristatome sūrį, pagamintą Lietuvoje, o subrandintą Italijoje - šalyje, kuri garsėja kaip sūrių tradicijas diktuojanti šalis. Tai ilgai brandintas, gintaro spalvos kietasis sūris Rokiškio „Grand“.

Rokiškio „Grand“ apdovanotas aukso medaliu „Geriausias produktas – 2014“ didžiausioje Rusijos ir Rytų Europos tarptautinėje maisto pramonės bei jų gamybos žaliavų parodoje Prodexpo 2014, kuri vyko Maskvoje, vasario 10-14 dienomis.
Rokiškio „Grand“ apdovanotas aukso medaliu „Geriausias produktas – 2014“ didžiausioje Rusijos ir Rytų Europos tarptautinėje maisto pramonės bei jų gamybos žaliavų parodoje Prodexpo 2014, kuri vyko Maskvoje, vasario 10-14 dienomis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 3, 2014, 9:00 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 6:57 PM

Įvertinkite šio sūrio pikantišką ir sodrų skonį, pajauskite, kaip gabalėlis sūrio tirpsta jūsų burnoje. Tai tikras pasimėgavimas gurmanams! Tai sūris, kuriame išryškėja tipiškos brandaus sūrio savybės. Rokiškio „Grand“ - subrandintas laiko ir ilgamečių tradicijų !

Rokiškio „Grand“ sūris išsiskiria kremine, prie žievės šiek tiek sodresne spalva. Jis tvirtos, vientisos ir gerai lūžtančios tekstūros. Sūris ne tik sužadina apetitą, bet ir turi dietinių savybių, naudingų kiekvienam vartotojui. Tai nepakeičiamas užkandis vyno mėgėjams, juo gardinamos pikantiškos salotos, picos, kulinariniai mėsos gaminiai.

Rokiškio „Grand“ apdovanotas aukso medaliu konkurse „Geriausias produktas – 2014“ didžiausioje Rusijos ir Rytų Europos tarptautinėje maisto pramonės bei jų gamybos žaliavų parodoje Prodexpo 2014, kuri vyko Maskvoje, vasario 10-14 dienomis. Joje savo gaminius pristatė net 2300 dalyvių iš daugiau nei 60 šalių, tad tai išskirtinis Rokiškio sūrininkų įvertinimas.

Rokiškio „Grand“ sūris šioje parodoje buvo apdovanotas ir „Tinklų pasirinkimo“ diplomu – tai išskirtinė atranka, kur geriausius, unikalius, įdomius ir kokybiškus produktus atrenka prekybos tinklų atstovai – specialistai, kurie žino rinkos poreikį ir sprendžia kas bus įdomu pirkėjui. Šį kartą atranką vykdė 280 vertintojų iš 116 federalinių ir regioninių mažmeninių tinklų.

Pasirinkimo sąrašą galima rasti : https://prodforum.ru/konkursy/doc/viborsetey2014.pdf Artimiausiu metu šį sūrį bus galima atrasti ir daugumoje Lietuvos prekybos taškų, brandintą 9, 12 bei 18 mėnesių ir supakuotą patogiose vartotojui mažmeninėse pakuotėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.