Rytinis džiaugsmas – ryžių košė su vaisiais ir kokosų pienu

Jei rytais mėgstate gaminti avižinę košę – siūlome puikią alternatyvą tiems, kuriems trūksta įvairovės. Rudųjų ryžių košė su vaisiais ir kokosų pienu ne tik pamalonins gomurį, bet ir priduos energijos visai dienai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 5, 2014, 7:17 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 5:23 PM

Ingredientai:

150 g. rudųjų ryžių

300 ml. kokosų pieno

2 bananai, supjaustyti

Papuošimui:

Sauja aviečių

Klevų sirupas

Gaminimo būdas:

1. Į įkaitusią keptuvę arba mažą puodą suberkite ryžius ir užpilkite juos 300 ml. vandens. Leiskite užvirti, tuomet – sumažinkite temperatūrą ir virkite dar 15-20 minučių. Jeigu reikia – įpilkite dar šiek tiek vandens. Kuomet ryžiai sugers vandenį, išjunkite ugnį.

2. Į kitą keptuvę įpilkite kokosų pieno ir leiskite užvirti. Tuomet suberkite ryžius ir toliau virkite, visą laiką maišydami masę. Maišyti teks apie 5 minutes, kol masė taps tiršta.

3. Į košę įberkite bananų ir užberkite žiupsnį druskos. Papuoškite avietėmis ir apšlakstykite klevų sirupu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.