Verslininkas T.Barštys pusryčiaudamas laikosi sulčių dietos

Dėl intensyvios darbotvarkės verslininkas Tautvydas Barštys dieną pradeda gana anksti - keliasi apie 5

Daugiau nuotraukų (1)

Ligita Valonytė

Mar 7, 2014, 6:13 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 3:42 PM

"Noriu gerai jaustis, todėl rytais nevalgau sunkaus maisto, mėsos, dažniausiai išgeriu stiklinę šviežių vaisių ir daržovių sulčių, suvalgau jogurtą su kviečių gemalais arba kokios nors košės”, - apie savo pusryčius pasakojo bendrovės „KG Group“ valdybos pirmininkas T.Barštys.

Verslininkas labai mėgsta valgyti kviečių gemalus su jogurtu, nes tokį pusryčių patiekalą lengva paruošti - tereikia į mėgstamą jogurtą įsidėti kelis šaukštus kviečių gemalų. Patiekalas labai sotus, suteikia daug energijos ir yra greitai virškinamas, todėl nesijauti apsunkęs.

Pusryčius T.Barštys visada ruošia pats. “Pasikonsultavęs su dietologu, turiu sudarytą sulčių meniu visai savaitei. Kadangi kasdien gerti vien tik burokėlių ar morkų sultis nerekomenduojama, reikia įvairovės, todėl daržovėmis ir vaisiais pasirūpinu iš vakaro”, - sakė antsvorio atsikratę savo išvaizdai neabejingas kaunietis verslininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.