A.Gadžijevo dovana tėvynei - trispalviai saldainiai

Lietuvoje gimęs ir užaugęs Ali Gadžijevas visuomet prisistato esąs lietuvis, net jeigu ne visi tuo iškart patiki. „Aš žinau, kad atrodau tikrai ne taip kaip tipiškas lietuvis, ir draugai sako, jog mano temperamentas visai nelietuviškas. Bet mano mama yra lietuvė, čia nuolat gyvenu, kalbu lietuviškai visą gyvenimą, todėl ir širdyje jaučiuosi lietuvis“, – tikino iš tėvo pusės azerbaidžaniečių kraujo turintis konditerininkas.

A.Gadžijevo sukurti trijų spalvų ir trejopo skonio saldainiai - puiki dovana Kovo 11-osios proga.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
A.Gadžijevo sukurti trijų spalvų ir trejopo skonio saldainiai - puiki dovana Kovo 11-osios proga.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ligita Valonytė

2014-03-11 08:31, atnaujinta 2018-02-15 13:04

Vasario 16-ajai A.Gadžijevas sukūrė saldžią dovaną, kuri tinkama ir Kovo 11-osios šventei. Lietuvių liaudies motyvų simbolika puoštoje stilingoje dėžutėje – trijų spalvų trejopo skonio A.Gadžijevo sukurti saldainiai. Raudoni – aviečių skonio, žali – čiobrelių, o geltoni – šaltalankių.

 Ali tikino, kad jeigu šis rinkinys visiems patiks taip kaip jam, šiuos saldainius jis gamins kaip dovanas užsienio svečiams arba lauktuvėms iš Lietuvos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.