Kulinaras O. Charafeddine’as pamokys ruošti vištienos suktinukus

Norite Motinos dienai paruošti įmantrų patiekalą? Tuomet jums pravers iš Libano kilusio ir ne vienus metus mūsų šalyje gyvenančio virtuvės meistro Ossamos Charafeddine’o profesionalūs patarimai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-30 15:26, atnaujinta 2018-02-14 10:45

Vištos krūtinėlė per keliolika minučių gali virsti suktiniais. Tuo įsitikins „Lietuvos ryto“ TV laidos „Siurprizas Mamai“ žiūrovai.

Reikės: vištos krūtinėlės, keleto didesnių krevečių, česnako, violetinio svogūno, žaliųjų ankštinių pupelių, žaliosios citrinos, 3 kiaušinių, sviesto, šviežių bazilikų lapų, kario miltelių, druskos.

Krūtinėlės pusę įpjaukite išilgai taip, kad ištiesus išeitų plonas širdies formos gabalas. Jo paviršių peiliu vietomis įpjaukite.

Užtiesę maistinę plėvelę šiek tiek pamuškite peiliu, kol krūtinėlė dar labiau suplonės. Tuomet užberkite druskos bei kario.

Išvirkite ankštines pupeles. Pasigaminkite padažo – kiaušinių trynius išplakite virš garuojančio puodo, į masę įpilkite lydyto sviesto.

Ant maistinės plėvelės dėkite vištieną, tada porą bazilikų lapų, apvirtas ankštines pupeles. Įsukite suktinuką į plėvelę, o po to dar ir į aliuminio foliją. Pašaukite į orkaitę ir kepkite apie 18 minučių.

Išlydytame svieste apkepkite svogūnus, česnaką ir krevetes. Iškeptą suktinuką supjaustykite į tris lygias dalis.

„Lietuvos ryto“ TV, 18.45 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.