Migdolinio pyrago su avietėmis receptas pagal Beatą

Kulinarinių knygų autorės Beatos Nicholson receptai įkandami kiekvienam mirtingajam, nes jie nėra labai sudėtingi, o patiekalai - puikaus skonio. B.Nicholson pasidalijo burnoje tirpstančio migdolinio pyrago su avietėmis receptu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-06-02 14:10, atnaujinta 2018-02-13 06:45

Reikės:

150 g sviesto, 4 kiaušinių, 180 g cukraus, 100 ml grietinės, 100 g miltų, 150 g migdolų, 1,5 šaukštelio kepimo miltelių, žiupsnelio druskos, 200 g šaldytų aviečių ar kitokių uogų, 50 g migdolų drožlių, 25 g cukraus pudros.

Minkštą sviestą suplakite su cukrumi, kol pasidarys balsvas minkštas kremas. Vieną po kito įplakite visus kiaušinius, įmaišykite grietinę.

Maltus migdolus, miltus, kepimo miltelius ir druską sumaišykite atskirai. Po truputį berkite juos į sviesto ir kiaušinių masę.

Kepimo skardą plonai ištepkite sviestu. Supilkite tešlą į kepimo formą. Po visą pyrago plotį išbarstykite šaldytas avietes – jos lėtai nusės į pyragą. Ant viršaus pabarstykite migdolų ir cukraus pudros.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug valandą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.