Nauja lrytas.lt svetainė rekomenduoja: gyvenkite skaniai!

Ar žinote, kaip papuošti Kalėdų stalą? Ką rekomenduoja garsiausių virtuvių šefai? O ką daryti, kad pjaustomas svogūnas negraužtų akių?

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 9, 2014, 12:11 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 2:53 PM

Visa tai ir daugiau – naujoje portalo lrytas.lt svetainėje -skonis.lrytas.lt/"="">skonis.lrytas.lt/"" target="_blank"> „Skonis”.  Čia rasite ne tik įvairiausių patiekalų receptų, bet ir patarimų, kaip derinti maistą, kurios dietos yra efektyviausios, o kuriomis naudotis – beviltiška. Čia jūsų klausimų lauks ir jums patars profesionalios dietologės. Sužinosite, kas gresia perdozavus morkų arba kuo sveikatai naudingas cinamonas.

 „Skonis” Gurmanų klube jus supažindinsime su garsiausiais Lietuvos ir užsienio restoranų virtuvės šefais, dalinsimės jų patarimais, pasakosime jų sėkmės istorijas, auksines taisykles bei smagiausius virtuvės atsitikimus, skelbsime Andriaus Užkalnio restoranų apžvalgas ir vertinsime juos žąsimis.

Skanausime įmantriausius patiekalus, išduosime paslaptis, ką daryti, kad atsiskleistų gardžiausi maisto skoniai ir aromatai.

 „Skonis”  dalinsis ir gardžiausių patiekalų receptais, siūlys, kaip paruošti įspūdingą šventinį stalą, primins tradicinius bei pasiūlys naujų patiekalų gaminimo būdų.

Mūsų receptų bazėje – daugiau nei 1200 receptų, ir ji nuolat pildoma. Čia kasdienių ir šventinių patiekalų receptų ras tiek patyrusios namų šeimininkės, tiek virtuvės naujokai.

Tik čia rasite įvairiausių gyvenimiškų patarimų ir virtuvės gudrybių – sužinosite netikėtų dalykų apie savo mikrobangų krosnelę, patarsime, kokius virtuvės įrankius verta rinktis, kaip greitai supjaustyti svogūną ir daug kitų vertingų dalykų, jūsų kasdieną virtuvėje paversiančių smagiu laiko leidimo būdu.

Žinoma, čia jūsų lauks ir įvairūs konkursai, kuriuose dalyvaudami galėsite laimėti vertingų prizų!

 „Skonis” portale lrytas.lt – jau dabar! Užsukite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.