Dešrainis – vienas mėgiamiausių lietuvių pasirinkimų vasarą

Degalinių tinklas „Statoil“ skaičiuoja, kad per pastaruosius metus tinklo klientai suvalgė net 550 km dešrainių. Reaguodama į augantį dešrainių populiarumą ir siekdama plėsti pasirinkimą klientams, „Statoil“ atnaujino šviežiai gaminamų „Real HOT DOGS“ dešrainių asortimentą. Jį prieš prasidedant intensyviausiam kelionių sezonui papildė nauji dešrainiai, sukurti bendradarbiaujant su garsiu šefu.

Dešrainis su kariu ir taco.<br>Statoil nuotr.
Dešrainis su kariu ir taco.<br>Statoil nuotr.
Ypatingasis dešrainis su krienais ir šonine.<br>Statoil nuotr.
Ypatingasis dešrainis su krienais ir šonine.<br>Statoil nuotr.
Dešrainis su troškintais kopūstais.<br>Statoil nuotr.
Dešrainis su troškintais kopūstais.<br>Statoil nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 31, 2016, 2:30 PM, atnaujinta May 23, 2017, 2:17 PM

„Prieš 19 metų pristatėme dešrainius savo degalinių lankytojams ir nuo to laiko jie tapo vienu sėkmingiausių „Statoil“ siūlomų produktų, kurių paklausa kasmet auga, ypač šiltojo sezono metu, kada daug žmonių keliauja ir nori patogiai užkąsti pakeliui. Siekdami būti novatoriški ir siūlyti tai, ko nori klientai, nuolat ieškome naujų skonių, atnaujiname pasiūlymus. Šį kartą bendradarbiaudami su šefu Gian Luca Demarco sukūrėme unikalaus skonio dešrainius“, – teigia Renata Timoščik, „Statoil“ degalinių tinklą valdančios „Circle K Lietuva“ rinkodaros direktorė.

Trys gardūs pasirinkimai

„Statoil“ degalinių tinklo klientai galės rinktis vieną iš trijų „Real Hot Dogs“ dešrainių: su krienais ir šonine, su kariu ir taco bei su troškintais kopūstais.

Ypatingasis dešrainis su krienais ir šonine: minkštoje dešrainių bandelėje, pagardintoje sezamo sėklomis, nugula saldžios paprikos ir šviežios salotos. Švelni „Knacker“ dešrelė, apsupta traškios šoninės, apliejama išraiškingo skonio padažu, kuriame susipina krieno intensyvumas ir paprikų švelnumas.

Dešrainis su troškintais kopūstais: tradicinis skonis išskirtiniame dešrainyje. Laužo dūmais kvepianti medžiotojų dešrelė ir troškinti saldžiarūgščiai kopūstai nugula minkštutėlėje bandelėje, pagardintoje sezamo sėklomis. Pažįstamiems skoniams naujų spalvų suteikia balzaminis kremas iš vynuogių misos ir „Modenos“ balzaminio acto.

Dešrainis su kariu ir taco: vienoje pikantiškos „Bratwurt“ dešrelės su prieskoninėmis žolelėmis pusėje – šviežios salotos ir porai, kitoje – išskirtinis kario padažas, kuriame susipina paprikų saldumas, pomidorų gaiva ir kario ugnelė. Visa tai nugula purioje bandelėje su sezamo sėklomis, o malonų traškumą garantuoja užbarstomi Taco traškučiai.

„Norėjosi kažko paprasto, tačiau unikalaus, todėl teko testuoti begalę skonio derinių, kol atradome tai, kas geriausiai atsiskleidžia su siūlomais dešrainių ingredientais. Lietuvių skonis yra subtilus, todėl nesinorėjo eksperimentuoti su labai stipriais poskoniais, tačiau tuo pačiu siekėme, kad dešrainiai turėtų egzotiškumo natą“, – kalba G. Luca Demarco.

Pasak šefo, nors pirkėjai galės prie tam tikros dešrainio rūšies pasirinkti norimą padažą, visgi rekomenduojama rinktis siūlomus derinius, dėl geriausių skoninių savybių atsiskleidimo.

Dešrainiai – vienas populiariausių pasirinkimų

Degalinių tinklo duomenimis, vasaros laikotarpiu dešrainiai, kava ir gaivieji gėrimai – populiariausi pirkėjų pasirinkimai. Vasarą, lyginant su kitais metų laikais, dešrainių pardavimai šokteli net 40 proc. daugiau nei įprastai. R. Timoščik pastebi, kad vidutiniškai kas antras „Statoil“ klientas į degalinę užsukęs ne tik pasipildo degalų, bet ir pasistiprina čia siūlomais užkandžiais, įsigyja kavos, šviežiai kepamų bandelių ar kitų produktų.

„Circle K Lietuva“ rinkodaros direktorė teigia, kad pavasario pabaiga naujo asortimento pristatymui buvo pasirinkta ne be reikalo. „Vasarą dešrainių pardavimai akivaizdžiai šokteli aukštyn, todėl atsinaujinusio produkto įvedimui pasirinkome būtent šį laikotarpį. Lietuviams patogu kelionės metu užkandžiauti degalinių parduotuvėse, o dešrainis – vienas populiariausių ir mėgiamiausių pasirinkimų“, – teigia R. Timoščik.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.