„Super-ekstra-moto-grafo-ultra-siautulinga“, – taip kepsninę, biure atsiradusią tik visai neseniai, juokaudamas apibūdino bendrovės veiklos vystymo vadovas Vytautas Kačerauskas.
Prekybos centro „Panorama“ antrajame aukšte įsikūrusio biuro interjeras pasižymi netradiciniais sprendimais, skatinančiais darbuotojų kūrybingumą. Internetu transliuojamų azartinių žaidimų ir lažybų tinklalapio „betgames.tv“ biure visą parą pluša gausus programuotojų, tiesioginių transliacijų specialistų būrys, merginos, vedančios tiesiogines azartinių žaidimų laidas.
Kepsninę įkurdinti legendiniame „zaporožietyje“ pasiūlė biuro interjerą kūręs dizaineris Andrius Ciplijauskas, o ją įgyvendino bendrovė „Traukos taškas“.
Kvapai aplinkinių neerzina
Nei malkų, nei anglių vilniečiams kepsninėje nereikia deginti – seno automobilio bagažinėje įrengtos dvi elektrinės kepsninės. Šalia palikta vietos maisto produktams, lėkštėms susidėti.
„Vos tik kepsninė buvo pastatyta, jau tą pačią dieną buvo išbandyta – programuotojai iškart nubėgo į prekybos centrą ir prisipirko tiek marinuotų kepsnių ir dešrelių, kad visko net nepajėgė suvalgyti“, – pasakojo Vytautas.
Biuro terasa, pasak V.Kačerausko, yra atokiau, todėl sklindantis kvapas neerzina ir netrikdo kituose biuruose dirbančių žmonių.
Šašlykai stiklainyje ir kitos keistenybės
Kur kas labiau nei „zaporožiečio“ bagažinė galėtų nustebinti kiti būdai kepti šašlykus. Auksarankiai meistrai šašlykines gamina iš senų skalbimo mašinų būgnų, automobilių ratlankių, statinių, vamzdžių, šašlykams kepti pritaiko karučius.
Tačiau tikru interneto hitu tapo stiklainyje kepti šašlykai: „Neturite kepsninės? Ne bėda – yra kitas būdas kepti šašlykus“.
Interneto vartotojai dalinasi savo patirtimi, kaip kepti šašlykus orkaitėje: mėsą ant medinių iešmelių reikia sudėti į trijų litrų stiklainius, šiuos uždengti folija ir dėti į šaltą orkaitę. Ją įkaitinus iki 180 laipsnių kepti maždaug valandą.